Najprodavanije

360 S10 robotski usisivač

464,40 EUR 3.499,02 Kn
s PDV-om
000449

LIDAR dToF + SLAM, usisavanje i mokro brisanje, kontrola ispusta vode, usisna snaga 3300 Pa, 550ml spremnik vode, 500ml spremnik prašine

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

360 S10 robotski usisivač

S10 koristi 3D mapiranje kako bi stvorio detaljnu mapu vašeg doma, uključujući tlocrt prostorija, namještaj, kao i predmete koje ste ostavili na podu. Pamti mapu vašeg doma i tijekom čišćenja neprestano pretražuje promjene kako bi ih ažurirao. Dakle, 360 S10 će znati ako nešto padne na pod ili ako premjestite jedan komad namještaja s jedne na drugu stranu sobe. Također, uz SLAM algoritam baziran na AI, uvijek će pronaći najkraći i najefikasniji put za čišćenje.

Njegovi LiDAR senzori koriste najsuvremeniju tehnologiju svjetlosnih impulsa poznatu kao dToF "Direct-Time-of-Flight." U usporedbi s tradicionalnom LDS tehnologijom, S10 nudi 4X veću preciznost prilikom prepoznavanja predmeta i 30% brže pozicioniranje. Također bez problema se može nositi s jako osvjetljenim područjima i refleksijama koja inače mogu "zbuniti" većinu robota.

3 snažna LiDAR senzora pomažu S10 da detaljno skenira vaš dom i ukloni potencijalne "mrtve točke", što znači da više nema naleta na zidove.

Glavni laser - konstantno se fokusira na objekte u daljini te može otkriti predmete ili osobe koje se nalaze 6-8 metara ispred robota, što znači da može primijetiti vašeg mališana kako puže u daljini ili uočiti namještaj koji ste premjestili.

Prednji laser - može izmjeriti sve predmete koji mu se nalaze na putu te koji su viši od 0,4 inča, a zatim se udaljiti od njih (ako su preveliki) ili preći preko njih kako bi ih usisao. Njime će jednostavno razlučiti prljavštinu od predmeta koji su ostavljeni na podu - poput časopisa, odjeće i obuće...

Zidni laser - treći laser koristi za mjerenje visine, tako da zna može li se progurati ili ispod prepreka - ili bi trebao krenuti zaobilaznim putem.

Novi 360 S10 je dovoljno pametan da zna razlučiti informaciju kako sav nered nije moguće očistiti te ga je kao takvog bolje zaobići. Većina 2D robota za čišćenje dolazi s jednim LiDAR senzorom koji može vidjeti i otkriti objekte samo u 2D. Kako bez prednjeg ili zidnog lasera imaju slijepe točke pri izvođenju okretaja, pogrešno procijene predmete i na kraju vuku vaše knjige po kući ili se bespotrebno zapetljaju.

Odlikuje ga izvrsna usisna snaga od čak 3300 Pa podesiva kroz 4 željena moda - Tiho (do 600Pa), Standard (1000Pa), Snažno (1500Pa) i MAX (3300Pa). Također, automatski prepoznaje tepihe kako bi samostalno prilagodio usisnu snagu. Velika posuda za prašinu kapaciteta 500ml pobrinuti će se da robot završi čišćenje bez vaše učestale intervencije za pražnjenjem.

Pametni spremnik za vodu S10  robotskog usisavača prilagođava pritisak ovisno o površini vašeg poda kako bi spriječio prevelik ispust vode i eventualno ih oštetio. Također, s pametnim spremnikom za vodu od 520 ml u jednom punjenju robot može oprati do 300m2 prostora.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

360 s10 robotski usisavač360 s10 hrvatska

Brand
360
Boja
Crna
Funkcije
Usisavanje i mokro čišćenje
Napredne značajke
LIDAR DToF + SLAM, 3D mapiranje, elektronički spremnik za vodu
Baterija
5000mAh, autonomija do 180min, vrijeme punjenja 4-5h
Dimenzije i težina
Dimenzije: 350 X 350 X 85 mm, Težina: 3,85 kg
Paket
1x 360 S10 robot usisavač, 1x stanica za punjenje, 1x spremnik za vodu, 1x spremnik za prašinu 1x adapter za napajanje
Kapacitet
Spremnik za vodu: 550 ml, Spremnik za prah: 500 ml

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: