Najprodavanije

70mai Power Station Tera 1000 - prijenosna postaja za punjenje

1.299,00 EUR 9.787,32 Kn
s PDV-om
001133

Prijenosna postaja za punjenje / elektrana, 1000Wh, 10 utičnica, 4-smjerno fleksibilno punjenje, kompatibilna sa MC4 slolarnim panelima, okvir kućišta od pocinčanog čelika, upravljanje aplikacijom

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.299,00 EUR / 9.787,32 Kn

Količina

Slični Proizvodi

70mai Tera 1000 Power Station - prijenosna postaja za punjenje

70mai Power Station Tera 1000 inovativno je rješenje za čistu energiju koje kombinira snagu i prenosivost. Sa svojim kapacitetom od 1000 Wh, 10 utičnica, ergonomskom ručkom i mogućnošću upravljanja aplikacijom, savršen je za vaše svakodnevne potrebe za napajanjem, bez obzira jeste li kod kuće, u divljini ili samo na putu. Opremljena čistom električnom energijom i kompatibilna sa solarnim punjenjem, Tera pomaže ostvariti održivi stil života, čineći zelenu energiju dostupnom bilo kada i bilo gdje.

Tera je opremljena litij-ionskim baterijama EV-razreda (razreda poput onih u električnim vozilima), zaštićenim najboljim sustavima za upravljanje baterijama tvrtke Texas Instrument (TI), uz koju ćete biti u mogućnosti istovremeno puniti do čak 10 uređaja!

Ova postaja može se pohvaliti robusnim kućištem od pocinčanog čelika, pružajući najjaču moguću potporu za čvrstoću više razine. Inovativni dvoslojni dizajn kućišta pridonosi boljoj zaštiti rubova i uglova za poboljšanu otpornost na padove. Tera ima 3 ugrađena ventilacijska prostora, uključujući aluminijski rashladni element, što omogućuje učinkovitije i puno tiše hlađenje bez buke ventilatora. Tera stvara samo 50% topline kada radi pod istim uvjetima kao i vodeći konkurenti. Sigurna radna temperatura ide do 40°C.

70mai Tera 1000 predstavlja najsvestranije rješenje za napajanje dizajnirano za kampiranje, putovanja ili nestanak struje. Prenosiva i snažna, ova postaja vam omogućuje određene udobnosti doma na otvorenom. Također, fleksibilna je za korištenje unutar i izvan vašeg vozila i dovoljno robusna za pokretanje primjerice udaljene kuhinje ili radne stanice. Ako slučajno nestane struje - neka vaša hrana bude svježa, a soba osvijetljena! Tera će bez problema pokretati neophodne uređaje kao što su hladnjak, svjetlo ili router.

Bilo praktična, poslovna primjena ili pak uživanje u kampiranju u slobodno vrijeme, ova prijenosna i snažna elektrana pružiti će vam dostatnu energiju za ugodan boravak na terenu. Dizajn bez adaptera osigurava mobilnost na najvišoj razini. Napredna tehnologija za sprječavanje pregrijavanja čini stanicu za punjenje sigurnom za korištenje čak i po vrućem vremenu ili u blizini vrućeg roštilja.

Uređaj je moguće puniti putem solarnih panela koji se prodaju zasebno. Možete ih pronaći ovdje.

Kada trebate struju na otvorenom, jednostavno ponesite Tera 1000 sa sobom. Zajamčena vam je potpuna sloboda, bez muke s odmotavanjem produžnih kabela! Dovoljno je kompaktna da stane u vaš prtljažnik, tako da jelako možete ponijeti bilo gdje sa sobom.

Uz solarne ploće, omogućuje vam 100% zelenu energiju, koja je ekološki prihvatljiva, ne stvara emisije ugljika ili buku, a istovremeno vam omogućuje rad bez ikakvih prekida. Uz kontrolu aplikacijom, upravljanje elektranom i provjera stanja napunjenosti vaših uređaja na dohvat su vam ruke.

Tera 1000 omogućuje 4-smjerno fleksibilno punjenje, uz brzo punjenje do najmanje 2 sata:

     Podržava punjenje putem zidne utičnice, generatora na plin/dizel, upaljača za cigarete u automobilu i solarne ploče.
     Potpuno se puni za 2 sata (napunite od 0 do 80% za 1 sat) putem AC ili generatora.
     Potpuno se puni za 6 sati putem solarne energije i 15 sati putem upaljača za cigarete u automobilu.

Opremljena je standardnim kabelom za napajanje bez glomaznog adaptera i lako se podiže jednom rukom. Uz ergonomsku silikonsku ručku, Tera vam pruža čvrst i udoban zahvat za lakše rukovanje.

Povežite se s aplikacijom 70mai putem Bluetooth konekcije kako biste daljinski upravljali Terom. Uključite i isključite, upravljajte postavkama i provjeravajte status, pratite uštedu i sl.

Brand
70mai
Model
Tera 1000
Boja
Crna
Snaga
110W
Baterija
litij-ionska, 1000Wh
Dimenzije i težina
300 x 225 x 287 mm, 12.3kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: