Filter za Xiaomi Mi Air 2 zeleni

Referenca: 205879

239,00 Kn
s PDV-om

Xiaomi Mi Air 2 zračni filtar za čišćenje 

Količina
Na skladištu

Filter za Xiaomi Mi Air 2 zeleni

Xiaomi Mi Air 2 zračni filtar za čišćenje zraka.

PET primarni filtar filtracije velikih čestica od 360 °.

Izrađen od PET (polietilen tereftalata), vanjski premaz je 3 do 5 puta jači od ostalih filtera. Nudi visoku čvrstoću te otpornost na savijanje i otporna je na sklopivost, masti, kiseline, lužine i većina otapala. Cilindrični oblik filtra omogućuje filtriranje prašine, kose i većih plutajućih čestica.

Ultra gusti H-11 pozornici HEPA filtar koji filtrira do 99,3% PM0.3

Mi Air 2 pročišćavanje koristi ultra-gost PP i PET HEPA filter hvata za PM 2.5, PM 0,3, pelud i druge „leteće” čestice, čime se omogućuje prolaz samo čistog zraka. Potpuno ekspandirani filtar mjeri 7.7m i učinkovito filtrira 99% PM0.3 i 99.99% PM2.5 čestica.

Visoko kvalitetni kokosov ugljen

Aktivirani ugljik apsorbira štetne plinove, koji HEPA filtar ne filtrira. Pročistač zraka Air 2 sastoji se od aktivnog kokosovog ugljena, koji se smatra najučinkovitijim u ovoj vrsti filtracije. U kombinaciji s formulom anti-formaldehid uspješno uklanja i filtrira kemikalije kao što su formaldehid, benzen i amonijak, također ostali mirisi i dim.

Apsorbira sve vrste mirisa i štetnih tvari

Obnova kuće i druge aktivnosti mogu osloboditi tvari kao što su formaldehid, benzen i TVOC, što može štetiti zdravlju u velikim količinama. Mi Air 2 kokosov aktivirani ugljični filtar upija mnoge štetne tvari stvorene u sličnim okolnostima, čime pridonosi čišćem domu i zdravlju vaše obitelji.

Praćenje iskorištenosti

Koristeći filtre, oni zahtijevaju puno vremena i moraju biti zamijenjeni. Filteri koji se ne mijenjaju kada su istrošeni više nisu namijenjeni za upotrebu i te sadrže velike čestice i štetne tvari ili mogu izazvati sekundarno onečišćenje. Čišćenje filtra vodom ili usisavačem ne jamči rad filtra. Preporučujemo da promijenite filtar za 6 mjeseci ili više, ovisno o stupnju upotrebe. Pomoću programa Mi Home možete pratiti vijek trajanja filtra i primati obavijest kada je to potrebno

Značajke

  • Marka: Xiaomi
  • Sadržaj pakiranja: 1X filtar
  • Boja: zelena

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Filter za Xiaomi Mi Air 2 zeleni

Xiaomi Mi Air 2 zračni filtar za čišćenje 

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop