Xiaomi Filter Antiformaldehid za Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro zeleni

Referenca: 205879

249,00 Kn
s PDV-om

Xiaomi Mi Air 2 filter zraka za Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 / Pro

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU...

1.339,00 Kn Cijena

(EU) Pročišćivač zraka; brzina pročišćavanja: 380 m3/h; Maksimalna snaga: 38W; Senzor za kvalitetu zraka; Senzor temperature i vlage; OLED zaslon; kontrola aplikacijom

Filter za Xiaomi Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro zeleni

Xiaomi Mi Air filter za čišćenje zraka.

Izrađen od PET (polietilen tereftalata), vanjski premaz je 3 do 5 puta jači od ostalih filtera. Nudi visoku čvrstoću te otpornost na savijanje i otporna je na sklopivost, masti, kiseline, lužine i većina otapala. Cilindrični oblik filtra omogućuje filtriranje prašine, kose i većih plutajućih čestica.

Ultra gusti H-11 pozornici HEPA filtar koji filtrira do 99,3% PM0.3

Mi Air filter za pročišćavanje koristi ultra-gust PP i PET HEPA filter koji hvata pelud i druge „leteće” čestice PM 0,3 do PM 2,5, čime se omogućuje prolaz samo čistog zraka. Potpuno ekspandirani filtar mjeri 7.7m i učinkovito filtrira 99% PM0.3 i 99.99% PM2.5 čestica.

Mi Air filter apsorbira štetne plinove te uspješno uklanja i filtrira kemikalije kao što su formaldehid, benzen i amonijak,  ali i ostale mirise i dim.

Obnova kuće i druge aktivnosti mogu osloboditi tvari kao što su formaldehid, benzen i TVOC, što može štetiti zdravlju u velikim količinama. Mi Air filter upija mnoge štetne tvari stvorene u sličnim okolnostima, čime pridonosi čišćem domu i zdravlju vaše obitelji.

Praćenje iskorištenosti

Filteri koji se ne mijenjaju kada su istrošeni više nisu namijenjeni za upotrebu i te sadrže velike čestice i štetne tvari ili mogu izazvati sekundarno onečišćenje. Čišćenje filtra vodom ili usisavačem ne jamči rad filtra. Preporučujemo da promijenite filtar za 6 mjeseci ili više, ovisno o stupnju upotrebe. Pomoću programa Mi Home možete pratiti vijek trajanja filtra i primati obavijest kada je to potrebno

Značajke

  • Marka: Xiaomi
  • Sadržaj pakiranja: 1X filter
  • Boja: zelena

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Filter Antiformaldehid za Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro zeleni

Xiaomi Mi Air 2 filter zraka za Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 / Pro

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop