Najprodavanije

Aerogogo automatska ležaljka na napuhavanje GS1 - plava / Air Lounger GS1

89,00 EUR
s PDV-om
001024

Ugrađena zračna pumpa, 2600 mAh kapaciteta unutarnje baterije, IPX4 ocjena otpornosti na prskanje vodom, ergonomski dizajn, maksimalna nosivost do 150 kg, visina 50 cm

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Aerogogo GS1 zračna ležaljka - plava / Air Lounger GS1

Nova Aerogogo ležaljka automatski se napuhuje jednim dodirom zahvaljujući dizajnu s ugrađenom zračnom pumpom! Kapacitet unutarnje baterije od 2600 mAh može napuhati zračnu ležaljku čak do 25 puta s jednim punim punjenjem, dok je za potpuno napuhavanje potrebno samo 60 s! Nova GS1 ocijenjena je IPX4 ocjenom, što znači da je otporna na prskanje vodom. Njen ergonomski dizajn krivulje ravnomjerno podržava cijelo tijelo čime se može i pospješiti cirkulacija krvi u svim dijelovima tijela. Opustite tijelo i um dok ležaljka štiti krivulju vaše kralježnice! Nova Aerogogo ležaljka otporna je na kolaps i s visoko učinkovitim odskokom dozeže maksimalnu nosivost do 150 kgVisina ležaljke od 50 cm nakon napuhavanja može eliminirati moguću nelagodu uzrokovanu neravnim tlom, a ujedno vas izolirati od vlage i hladnoće tla. Udobna Aerogogo ležaljka ima i Power Bank funkciju za hitne slučajeve, napravljena je od super izdržljivog materijala visoke kvalitete te je prijenosna, lagana i jednostavna za skladištenje u priloženoj torbi. Gornji sloj GS1 ležaljke napravljen je od termoplastičnog poliuretana i najlona te je baršunast na dodir čineći ovu zračnu ležaljku savršenom za odmor.

Napomena: Aerogogo GS1 zračna ležaljka se ne smije natapati u vodi, kvarovi uzrokovani vodom i vlagom nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Aerogogo
Model
GS1
Boja
Plava
Materijal kućišta
Najlon, TPU
Paket
1x zračna ležaljka, 1x torba za pohranu, 1x micro USB kabel, 2x flasteri/zakrpe
Jamstvo
1 godina - jamstvo ne pokriva štete uzrokovane vodom
Veličina
Napuhana: 180x70x50 cm; Torba: 31.5x18.5 cm

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: