Najprodavanije

Aqara pametni senzor za prozore i vrata (Zigbee)

15,79 EUR
s PDV-om
000393

Aqara pametni senzor za vrata i prozore, upozorava ako su vrata ili prozori otvoreni ili zatvoreni, Zigbee, kompatibilan s Apple HomeKit

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Aqara pametni senzor za prozore i vrata 

Aqara pametni senzor za vrata i prozore je senzor koji se koristi za određivanje statusa vrata i prozora. Upozorava ako su vrata ili prozori otvoreni ili zatvoreni putem udaljenosti senzora i magneta te šalje obavijest na vaš pametni telefon putem aplikacije.

Uz mogućnost povezivanja s drugim pametnim uređajima, npr. pametna žarulja, pročišćivač zraka i slično, ovaj senzor može vam pomoći u stvaranju pametnog doma po vašoj mjeri! Na primjer ukoliko ga povežete s pametnom žaruljom, svjetlo će se automatski upaliti kada otvorite vrata. Kad zatvorite prozor, namjestite da se automatski uključi vaš pročišćivač. Isto je moguće isprogramirati s pozadinskim osvjetljenjem, alarmom upozorenja kad se otvore vrata i sl., što god vam najviše odgovara.

Senzor je također energetski učinkovit i jedna baterija može izdržati više od 2 godine u normalnoj upotrebi.

Kako biste postavili senzor skinite zaštitnu foliju i poravnajte oznake senzora i magneta. Preporučuje se da senzor instalirate na fiksni dio prozora i vrata, a magnet na pokretni dio. Udaljenost između dva predmeta trebala bi biti manja od 22 mm.

* Kako biste ga mogli koristiti, potreban je Aqara HUB

Brand
Aqara
Boja
Bijela
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: