Najprodavanije

AQARA Single Switch Module T1 - relej (s nulom)

26,41 EUR
s PDV-om
000751

Aqara T1 relej s jednim prekidačem (s nulom), energetski nadzor, automatsko pokretanje rasvjetnih tijela, kontrola pomoću aplikacije Aqara Home, kompatibilnost s Androidom, iOS-om, Zigbee protokol 3.0, napredna zaštita, kompaktan dizajn

Količina

Slični Proizvodi

AQARA Single Switch Module T1 - relej (s neutralnim vodičem, tzv. s nulom)

Relej AQARA s jednim prekidačem T1 (s nulom) nudi fleksibilne mogućnosti ugradnje i punu podršku za potpunu automatizaciju doma. Kroz njega ćete svaki dan znati koji je najveći potrošač ili najučinkovitiji električni uređaj u kući.

Relej AQARA Single Switch Module T1 pretvara obične prekidače i utičnice u pametne naprave kojima možete daljinski upravljati uz pomoć mobilne aplikacije.

Relej AQARA s jednom sklopkom T1 opremljen je memorijskom funkcijom i tehnologijom zaštite od pregrijavanja i preopterećenja. Na poslijetku, ali ne i najmanje važno, može se upravljati glasom zbog kompatibilnosti s pomoćnicima Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant i mnogim drugim.

Za rad, potrebno ga je spojiti s Aqara HUB-om.

Značajke:
- Kompatibilan s Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant
- Energetski nadzor
- Automatsko pokretanje rasvjetnih tijela
- Kontrola pomoću aplikacije Aqara Home
- Kompatibilnost s Androidom, iOS-om
- Zigbee protokol 3.0
- Napredna zaštita
- Kompaktan dizajn
- Tajmer i daljinsko upravljanje

PAŽNJA: Relej AQARA s jednim prekidačem T1 ima dvije varijante: s nulom i bez nule. Obje verzije imaju iste glavne funkcije, ali ona s nulom (s neutralnim vodičem) mora biti spojena na neutralni vodič i vod pod naponom, a ona bez nule spaja se samo na liniju pod naponom za primanje struje. Odaberite ispravnu verziju prema vašem kućnom ožičenju. Preporuča se montaža samo od strane profesionalnog električara!

t1 s nulom.jpg

Brand
Aqara
Model
SSM-U01
Boja
Bijela
Povezivanje
IEEE 802.15.4, 2.4GHz
Napredne značajke
kompatibilan s: Android, iOS
Dimenzije i težina
4.29×4×2.14 cm, 50g
Jamstvo
1 godina

Posebne reference