Najprodavanije

Aqara Smart Wireless Switch H1- dvije tipke (bežični)

30,39 EUR
s PDV-om
000757

Aqara H1 pametni bežični prekidač - dvije tipke (wireless), energetski nadzor, automatsko pokretanje rasvjetnih tijela, kontrola pomoću aplikacije Aqara Home, kompatibilnost s Androidom, iOS-om, Zigbee protokol 3.0, atraktivan dizajn

Količina

Aqara H1 pametni prekidač - dvije tipke (bežični)

Uz bežični prekidač Aqara H1 pretvorite normalni prekidač u pametni, čime otključavate mogućnost automatizacije vašeg doma putem različitih scenarija i time pretvorite brojne uređaje u pametne! Na primjer, upravljajte svojim svjetlima putem aplikacije ili postavite vremenski raspored za određena svjetla u kući. Naravno, još uvijek možete ručno kontrolirati svjetla, budući da zidni prekidač Aqara ima fizičke tipke. No, one se također mogu dodatno programirati za razne funkcije. Bežični prekidač također možete prenjeti i postaviti na bilo koju poziciju koja će vam u tom trenutku najviše odgovarati.


Bežični prekidač H1 kompatibilan je sa širokim rasponom pametnih kućnih ekosustava i glasovnih asistenata, uključujući Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, Amazon Alexa itd. Uz njih možete upravljati svjetlima u svom domu i glasom! Zahvaljujući Zigbee 3.0 protokolu, ovaj zidni prekidač nudi izuzetno brzu, stabilnu i energetski učinkovitu tehnologiju.

Postoje mnoge automatizacije koje je moguće ostvariti u kombinaciji s ostalim Aqara senzorima poput onih za vrata i prozore, senzore temperature, pokreta, vode, vibracija... Na primjer, možete uključiti ventilaciju kupaonice kada je vlažnost iznad 80% ili upaliti svjetlo u spavaćoj sobi kada se detektira pokret. Mogućnosti su brojne a na vama je da optimizirate dom po vlastitim preferencama.

*Za korištenje je potreban Aqara HUB poput Aqara M1S, M2, E1 ili G2H.

Još jedna od korisnih funkcija H1 prekidača je mjerenje potrošnje energije, što se u potpunosti može pratiti u aplikaciji.

Aqara H1 bežični prekidač za rad koristi CR2450 bateriju uz koju ima autonomiju do 5 godina!

Brand
Aqara
Model
Aqara Smart Wireless Switch H1
Boja
Bijela
Povezivanje
Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, Amazon Alexa itd
Jamstvo
1 godina

Posebne reference