Do 30.6.2021. GRATIS kasko osiguranje na VSETT električne romobile!

Do 30.6.2021. GRATIS kasko osiguranje na VSETT električne romobile!

Na naše i vaše veliko zadovoljstvo, akcija gratis kasko osiguranja je produžena i traje do 30.6.2021.!

Svoje omiljene Vsett romobile od sad možete voziti još bezbrižnije! Uvodimo GRATIS kasko osiguranje u trajanju od 1 godine za Vsett romobile kupljene u ponudi Smartus.hr webshopa do 30.6.2021.! Uz kasko osiguranje Vsett romobila, na vama je samo da uživate u vožnji!

Polica  kasko  osiguranja  se  ugovara  isključivo na  period  od  godinu  dana za VSETT električne romobile i moguće ju je aktivirati  samo  na  dan  kupnje  romobila. Naknadna aktivacija kasko osiguranja nije moguća!

*Pogodnost besplatnog kasko osiguranja Vsett električnih romobila nije kompatibilna s ostalim popustima ili proizvodima Smartus.hr webshopa!

Osigurani slučajevi

Opseg  osigurateljnog  pokrića  obuhvaća  nastanak  jednog  od sljedećih slučajeva: provalna krađa, krađa, pokušaj krađe, razbojništvo, vandalizam, nesreća ili kvar.

Osigurateljno pokriće

Maksimalna ukupna kupovna cijena do 12.000 EUR (PDV uključen). Sigurnosni lokoti do 50,00 EUR. Osiguranje također pokriva i dijelove  koji  su  stalno pričvršćeni  za  romobil  (npr.  sjedalo,  ručke,  svjetla)  te  koji  su  nužni   za upravljanje istim. Dijelovi koji su pričvršćeni mehanizmom za brzo otpuštanje i one koji su čvrsto prišarafljeni na romobil smatrju se stalno pričvršćenim dijelovima. Dijelove koji su priključeni, zakvačeni ili zavezani, kao i sve ostale slabo pričvršćene dodatke (npr. torbica za ispod sjedala, zračna pumpa), ne smatra  se  stalno  pričvršćenima  za  romobil  te  su,  stoga,  isključeni iz osigurateljnog pokrića.

Teritorijalno pokriće

Osigurateljno pokriće vrijedi samo na području Republike Hrvatske

Prijava nastanka osiguranog slučaja

Kvar:

U slučaju kvara, klijent je dužan kontaktirati Pozivni centar AWP-a na broj telefona: +431525036764 kako bi prijavio nastanak osiguranog slučaja. Također je moguće kontaktirati ugovaratelja Kongova garaža d.o.o. na broj +385914634920. Potrebno je navesti broj police, ime i prezime, broj telefona za povratne pozive, broj okvira romobila i mjesto nastanka štete.

Nesreća:

U slučaju prometne nesreće, klijent je dužan kontaktirati Pozivnicentar AWP-a kako bi zatražio pomoć na licu mjesta na broj telefona: +431525036764 te prijavio nastanak osiguranog slučaja. Također je moguće kontaktirati i Kongova garaža d.o.o. na broj +385914634920. Za prijavu štete klijent treba ispuniti obrazac za prijavu štete (vidi obrazac) te ga poslati na e-mailadresu: Bordero.hr@allianz.com. Potrebno je navesti podatke o romobilu, podatke o trgovcu romobilima te fotografije štete.

Krađa, pokušaj krađe, vandalizam, provalna krađa:

U slučaju krađe, pokušaja krađe, vandalizma ili provalne krađe, potrebno je na e-mail adresu

• policijsko izvješće (štetu treba odmah prijaviti policiji)

• prijavu štete (na obrascu za prijavu štete)

• račun za ukradeni romobil

• informacije o drugim postojećim osiguranjima

• račun za novi romobil

Svi komentari


Ostavite odgovor