Dolazi nam Xiaomi Mi Band 6!

Dolazi nam Xiaomi Mi Band 6!

U dolasku nam je nova, šesta generacija najpopularnije fitness narukvice – Mi Smart Band 6! Točan datum dolaska, kao i detaljnije informacije o proizvodu, biti će objavljeni na našoj stranici i moći ćete ih pronaći ovdje.

Za razliku od svog prethodnika, Mi Band 6 dolazi s novim "full-screen" AMOLED zaslonom 1.56" koji sada prekriva cijelu površinu narukvice! Zaslon je u boji, razlučivosti 152x486p, 326 ppi te dolazi sa slojem kaljenog stakla sa zaštitom protiv ostavljanja otisaka prstiju.

Kako je fitness narukvici primarna zadaća prikupljanje podataka vezanih uz sport i vježbu, ne čudi nas informacija kako novi Band 6 ima čak 30 različitih sportskih modova vježbanja, od kojih samostalno prepoznaje njih 6!

Da se radi o izvrsno zaokruženoj pametnoj narukvici koja će vam pomoći u vježbanju, svakodnevnim aktivnostima, ali i nadziranju zdravstvenog stanja, govori i činjenica da je Mi Smart Band 6 opremljen PPG senzorom brzine otkucaja srca, Sp02 senzorom, 3-osnim akcelerometrom i 3-osnim senzorom žiroskopa te omogućuje funkcije praćenja kvalitete sna, mjerenja zasičenosti kisika u krvi, mjerenje srčanog ritma, praćenje stresa, praćenje ženskog zdravlja i upozorenja o mirovanju, kao i niz ostalih korisnih funkcija poput obavijesti, podsjetnika i sl.

Poput svog prethodnika, Mi Band 6 također dolazi u crnoj boji s mogućnost naknadne zamjene silikonskog remena drugim (u bojama) koji će se prodavati zasebno. Time ćete dodatno prilagoditi izgled svoje omiljene fitness narukvice vašem ukusu. Dodatni remen će biti moguće kupiti u više boja, uključujući crnu, narančastu, žutu, maslinastu, bijelu, plavu...

Svi komentari


Ostavite odgovor