Nagradni fb natječaj, osvojite QCY T2C bežične slušalice

Nagradni fb natječaj, osvojite QCY T2C bežične slušalice

Smartus.hr Vas poziva da sudjelujete u natječaju „QCY T2C“ kojeg možete pronaći na našoj facebook stranici.

Najkreativniji sudionik/ca osvojit će jednu nagradu - 1x Xiaomi QCY T2C / T1S Bluetooth Slušalice Crne u vrijednosti od 219 kn.

Natječaj traje 20.3, 21.3. i 22.3.2020. (do nedjelje u ponoć), a kako biste sudjelovali u izboru za ovu nagradu, potrebni su sljedeći koraci:

1. Lajkajte našu stranicu. Dakle, ako još niste, kliknite na “sviđa mi se” (like button) Smartus.hr facebook stranice.

2. Objavite fotografiju, komentar ili GIF kojim/kojom najbolje opisujete kako kako provodite ovaj vikend.

Objava mora biti kreativna, jer nagradu osvaja samo najbolja objava koju će odabrati Žiri Smartus.hr internet trgovine.
Između prijavljenih sudionika koji naprave objavu prema gore navedenim uputama, odabrati će se najkreativnija objava koja će biti nagrađena jednim QCY T2C/T1S Bluetooth slušalicama.

Pobjednik/ca će biti objavljen/a dana 23.3.2020. na Sartus.hr facebook stranici.

Dodjeljuje se samo jedna nagrada - Dana 23.3.2020, QCY T2C/T1S Bluetooth slušalice.

Svaki sudionik može sudjelovati samo jednom tijekom trajanja natječaja. Neće se priznavati višestruko sudjelovanje s lažnih Facebook profila, niti ikakvi pokušaji manipulacija kako bi se osvojila nagrada.

Nakon objave pobjednika ili pobjednice, nagradu šaljemo kroz 1-3 radna dana na željenu adresu unutar HR prema pravilima dostave koje možete pročitati u našim uvjetima poslovanja.

Za dostavu nagrade ne naplaćuje se naknada.

 

Opći uvjeti nagradnog natječaja

1. Ovim uvidom u pravila potvrđujete da ste suglasni i da pristajete na primjenu pravila vezanih za Natječaj. Organizator zadržava pravo odabrati alternativnog pobjednika u slučaju da ima čvrste osnove vjerovati da je sudionik prekršio bilo koji od Pravila i uvjeta nagradnog natječaja.

2. Natječaj je otvoren samo za hrvatske državljane ili osobe s prijavljenim boravištem u HR, a sudionik mora biti star najmanje 18 godina. Zaposlenici i bliski srodnici tvrtke Smartus.hr ili bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem neće sudjelovati u Natječaju te oni ne mogu biti pobjednici natječaja niti zaprimiti nagradu. Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

3. Svaki sudionik Natječaju može pristupiti na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/smartus.hr/. Pravila natječaja objaviti ćemo i u sklopu bloga kojega možete pronaći na našoj web stranici: https://www.smartus.hr/

4. Smartus.hr neće prihvatiti ikakvu odgovornost za neuspješno sudjelovanje u natječaju, za kašnjenje, krivo upućene, oštećene ili neisporučene podatke. Navedeno uključuje i eventualne tehničke poteškoće koje bi mogle utjecati na elektroničku komunikaciju, pristup samoj Facebook stranici ili neke druge okolnosti. 

5. Ova promocija nije sponzorirana od strane Facebook-a, te je navedeni ne administrira niti je s njim povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke Smartus.hr webshopu (Smartus d.o.o.), a ne Facebooku ili ostalim stranicama. Podaci koje ste nam ustupili koristit će se isključivo za potrebe ovog natječaja. 

6. Organizator nagradnog natječaja je Smartus d.o.o. (Smartus.hr), Ljubljanska cesta 18c, 51000 Rijeka.

7. Svi sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u natječaju (primjerice troškovi pristupa Internetu). Troškovi prijave za natječaj putem interneta mogu varirati, stoga preporučujemo da se za troškove korištenja interneta, MMS-a ili mobilnih usluga konzultirate sa svojim pružateljem usluga.

8. Nagrade koje se dodjeljuju natječajem su jasno definirane i neprenosive te ih nije moguće zamijeniti! Kao alternativu nagradi ne može biti ponuđen novac. Ukoliko uslijed okolnosti nastalih izvan kontrole organizatora, isti nije u mogućnosti osigurati u natječaju navedenu nagradu, organizator zadržava pravo dodijeliti zamjensku nagradu u iznosu jednake ili više vrijednosti.

9. Facebook stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice, izvore ili oglašivače. Organizator nije odgovoran za dostupnost takvih vanjskih stranica te se ne može smatrati odgovornim za sadržaj, oglašavanje, proizvode ili druge materijale dostupne na ili putem takvih vanjskih stranica te se ne smatra odgovornim za eventualnu štetu ili gubitak koja bi mogla biti uzrokovana na takvim vanjskim stranicama.

10. Objave, komentari i prijave ne smiju sadržavati materijal ili izjave koje bi na bilo koji način kršile važeći zakon ili narušavale prava ostalih. Navedeno uključuje materijal koji bi bio ilegalan, prijeteći, pogrdan, klevetnički, vulgaran, poročan, nedoličan, nasrtljiv u odnosu na privatna ili javna prava, koji potiče na kriminalno ponašanje ili koji predstavlja kazneno djelo te koji bi za sobom povukao građanskopravnu odgovornost. Sve prijave koje nisu u skladu s ovom odredbom, diskvalificirat će se bez prethodne obavijesti.

11. Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj natječaj uz ili bez prethodne obavijesti sudionicima.

12. Sudionik natječaja može nam uputiti bilo kakvo pitanje vezano za ovaj natječaj e-mailom na: prodaja@smartus.hr ili porukom u inbox naše Facebook stranice.

 

Svi komentari


Ostavite odgovor