Nešto više o nama

Nešto više o nama

Tvrtka Smartus d.o.o je  web trgovina gdje možete kupiti mobitele, tablete, dodatne opreme za svoje uređaje i slično, a koja svojim poslovanjem je usmjerena na potrebe kupaca te želi svojom kvalietom pružanja usluge otvoriti vrata svakome te zadovoljiti potrebe i želje korisnika. 

Pratimo najnovije vijesti iz svijeta tehnologije kako bi Vas uputili u novosti koje bi Vas mogle zanimati. Isto tako, u našoj ponudi uvijek ćemo se truditi kako bi ponudili favorite korisnika, najnovije brendove te sve ono što je traženo na tržištu.

Pažnju posvećujemo kvaliteti naših usluga. Nudimo cijelu paletu usluga i rješenja za svakog korisnika kako bi potencijalno pomogli u odabiru onoga što Vam treba.  Očekujte kreativnost, profesionalan, susretljiv i jednostavan pristup. Naravno i ono najvažnije – uštedu na svakom koraku, ugodnu suradnju i dobre rezultate.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvome mjestu te sa svojim stručnim timom dajemo kvalietu usluge kod kupovine, online plaćanja, te kvalitetnu podršku u svakom trenutku. 

Mi smo prvi i pravi izbor za Vas  i to možemo dokazati  raznovrsnim izborom te najnovijim asortimanom.

Od poznatih brandova uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene, tako da ćete kod nas naći XIAOMI, AMAZFIT, BLACKVIEW, VORKE, TECLAST te mnoge druge.

Ono što garantiramo sa naše strane je :

- 2 godine jamstva na naručeni uređaj
- veliki izbor mobitela, tableta, pametnih satova, smart home uređaja, gadget/a...
- besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn , za narudžbe ispod 500kn trošak dostave iznosi 30 kn.
- brza i sigurna isporuka u roku od 48 sati
- mogućnost povrata robe u roku od 15 dana

Otvoreni smo za sve upite i komentare . Slobodno nam se javite na info@smartus.hr.  Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve Vaše upite. Radujemo se suradnji sa Vama.

Svi komentari

Ostavite odgovor