Xiaomi Smart Band 7 PRO

Xiaomi Smart Band 7 PRO

Stigla nam je nova Mi Smart Band 7 PRO inačica najpopularnije serije fitness narukvica na svijetu!


Atraktivnog četvrtastog dizajna, već na prvi pogled odmah je vidljiva razlika od klasične Mi Band 7 narukvice. No, što nam sve PRO vrezija donosi – pročitajte u nastavku.


Iako mu je cijena viša od trenutne cijene običnog Xiaomi Band 7 – nova PRO inačica donosi vam potpuno drugačije iskustvo gledanja i korištenja uz znatno veći 1,64-inčni AMOLED zaslon s rezolucijom od 280 x 456 piksela, vršnom svjetlinom od 500 nita i 2.5D zakrivljenim staklom. Zaslon od 326 ppi dosta je oštar i ima 40% više vodoravnog prostora na zaslonu u usporedbi s redovnim Band 7! Širi zaslon posebno je koristan jer vam pruža preglednije podatake te znatno olakšava čitanje obavijesti. Zaslon je dovoljno velik da njime u potpunosti možete upravljati uređajem, tako da Band 7 Pro dolazi bez dodatne fizičke tipke.

Također, zaslon Band 7 Pro dolazi s automatskom kontrolom svjetline, što je funkcija koju ne možete naći na redovnom Band 7, dok Always On Display (AOD) način rada prikazuje vrijeme i datum čak i kada je ekran isključen.



Što se tiče osnovnih funkcija, značajke praćenja zdravlja i kondicije s Band 7 su gotovo iste i na Band 7 Pro, uključujući 24/7 praćenje otkucaja srca, kao i kontinuirano praćenje SpO2, praćenje spavanja i razine stresa. Što se tiče praćenja samog vježbanja, Band 7 Pro dolazi s 14 specijaliziranih načina vježbanja i mogućnost praćenja više od 110 sportskih načina. Kako je 5ATM vodootporan, vrijedi spomenuti da ćete ga moći koristiti u vodi i pri bavljenu vodenim aktivnostima.

No, za razliku od obične inačice, na Band 7 Pro je dodan dvopojasni GNSS senzor s podrškom za GPS, QZSS, BeiDou, Galileo i GLONASS pozicioniranje koji vam omogućuje praćenje trčanja bez potrebe za uparivanjem s telefonom (iako to možete učiniti).




Atraktivnog dizajna i velikog zaslona, Band 7 Pro fitness narukvica nalik je klasičnim pametnim satovima. Možete je prilagoditi po vlastitim preferencama – zamjenom remena ili pronađite savršen zaslon koji odgovara vašem raspoloženju! Pruža vam 150+ tema brojčanika uz koje ćete uvijek, ovisno o situaciji, pronaći željeni profinjen, moderan ili sportski izgled.



Uz atraktivan izgled, znatno veći AMOLED zaslon te ugrađeni dvopojasni GPS, nameće se pitanje - jesu li dodatne značajke dovoljno bitne da biste se odlučili za Pro ili biste jednostavno trebali nabaviti redovni Band 7? Na kraju je odluka na vama, ali vjerujemo kako se isplati!

Više informacija možete pronaći na poveznici - Mi Smart Band 7 PRO

Svi komentari

Leave a Reply