NOVA generacija Xiaomi električnih romobila!

NOVA generacija Xiaomi električnih romobila!

U ponudu nam dolazi NOVA generacija Xiaomi električnih romobila, nasljednika popularne bestseller serije M365 i M365 Pro električnih romobila!

U ponudi ih očekujemo tijekom kolovoza, oko 15.8.2020., a više informacija o cijeni i mogućnosti narudžbe objaviti ćemo krajem srpnja ili početkom kolovoza.

Što nam to donosi Xiaomi?

Dizajnom podsjećaju na prethodnike, zadržavaju elegantne i prepoznative linije i atraktivnog su izgleda. Aplikacija je poboljšana i omogućuje više personalizacije, nova 5. generacija Smart Battery Menagment Systema omogućiti će još više autonomije, višenamjenska kontrolna ploča pružiti će jednostavnu kontrolu a implementacijom novih svjetala električni romobili biti će sigurniji za vožnju noću.

U odnosu na prethodne generacije, poboljšan je i KERS sustav za povrat kinetičke energije (Kinetic Energy Recovery System). Romobili mogu povratiti kinetičku energiju tijekom svakog kočenja i vožnje bez gasa i pretvoriti je u upotrebljivu električnu energiju. Učinkovitost iskorištavanja energije također se može prilagoditi putem Mi Home aplikacije. Što se tiče kočenja, zaustavni trak je dosta kratak, pri čemu znatno pridonosi dvostruki sustav kočenja E-ABS + disk kočnice. Uz 3 brzine, lako ćete prilagoditi optimalnu brzinu kretanja vremenskim uvjetima, kao i uvjetima na cesti, a dobro provjerene 8.5” gume osigurati će vam nesmetanu vožnju.  

Xiaomi PRO 2

Direktan nasljednik M365 Pro električnog romobila, jednostavan za vožnju i impresivan po performansama, lako se prenosi i super je za sve vrste vožnje - bilo one rekreativne ili svakodnevne vožnje po gradu. Uz visoku kvalitetu izrade i dvostruki način kočenja E-ABS + disk kočnice, motor snage do max 600W (300 W / 600 W) te novu generaciju baterije, Pro 2 će Vam omogućiti ugodnu vožnju do 25 km/h i autonomiju do čak 45 kilometara, a romobil može savladati i nagib do 20% pa ćete znatno lakše voziti i uzbrdo. 

Uz 3 brzine rada, svoju vožnju ćete još jednostavnije prilagoditi vlastitim potrebama. Primjerice, ako se nalazite u okruženju ljudi ili u gužvi, jednostavno se prebacite u brzinu "pješačenja" (0-5km/h), dok će u standardnoj brzini romobil postizati brzinu do 20 km/h. Ako se nalazite izvan gužve, prebacite se u "Sport" način rada u kojem će Vaš romobil postizati brzinu do 25 km/h.

Više informacija o Xiaomi Pro 2 el. romobilu potražite na našoj stranici.

Xiaomi 1S

Xiaomi 1S je svestran je romobil i lako se prenosi. Super je za izbjegavanje gužvi u jako prometnim mjestima, za svakodnevnu upotrebu ili laganu zabavnu vožnju manje prometnim mjestima.

Kao i Pro 2, 1S električni romobil postiže brzinu do maksimalnih 25 km/h te je možete regulirati kroz 3 brzine, no pogoni ga nešto manji motor - maksimalne snage do 500W (250 W / 500 W) kojim ćete moći savladati uzbrdicu do 14%. Uz navedeni motor i autonomiju od maksimalnih 30 km, 1S je idealan električni romobil za jednostavnu gradsku vožnju. Za jednostavno upravljanje i zaustavljanje pobrinuti će se E-ABS + disk kočnice i gume od 8.5”. 

Više informacija o Xiaomi 1S el. romobilu potražite na našoj stranici.

Xiaomi Essential

Simpatičan gradski romobil, lako se prenosi i super je za manje gradske vožnje. Kao i prethodno navedeni romobili, možete prilagoditi vožnju kroz 3 brzine rada - u brzini "pješačenja" postizati će 0-5km/h, dok će u standardnoj brzini romobil postizati brzinu do 10 km/h. U "Sport" načinu rada, Essential će postizati brzinu do 20 km/h.

Pogone ga motor snage do maksimalnih 500 W (250 W / 500 W), može savladati uzbrdicu od 10% i pruža autonomiju do 20km. Uz minimalistički dizajn upravljača, jednostavno ćete provjeriti sve osnovne informacije. Kao i prethodni modeli, koristi 8.5” gume i dvostruki sustav kočenja E-ABS + disk kočnice.

Više informacija o Xiaomi Essential el. Romobilu objaviti ćemo naknadno na našoj stranici.

Svi komentari


Ostavite odgovor