Novo! 360 pametni robotski usisavači S9 i S7 pro

Novo! 360 pametni robotski usisavači S9 i S7 pro

Novo! 360 pametni robotski usisavači S9 i S7 pro

Qihoo 360 Technology Co. Ltd. je vodeća kineska tvrtka za internetsku sigurnost koja je u Kini dobro poznata zahvaljujući antivirusnom softveru i pametnim sigurnosnim IoT uređajima. Tijekom posljednjih nekoliko godina počeli su razvijati robotske usisavače i uspješno se plasirati na svjetsko tržište. Jako veliki uspjeh ostvarili su na Azijskom tržištu, posebice na području Južne Koreje gdje su njihovi robotski usisavači zauzeli 1. mjesto odabira kupaca i osvojili nagradu “Korea Brand Preference.”

Veliki uspjeh doživjeli su s popularnim 360 modelima S5, S6 i S7, koji uz svoju kvalitetu i pristupačnu cijenu pružaju jednake mogućnosti kao i skuplji iRobot, Neato, Ecovacs i Roborock. U Hrvatskoj su, na Smartus.hr webshopu uz jamstvo od 2 godine, od sada dostupni novi Global modeli - S7 Pro i S9!

 

Izvrsno zaokružen usisavač, super omjera cijene i performansi - S7 Pro

 

Usisne snage od čak 2200Pa, ovaj simpatični robot nudi mogućnost usisavanja i pranje poda te kombinacije navedenog. Uz LDS i Lidar lasersku navigaciju robot će jednostavno prepoznati zapreke i detaljno mapirati prostor a posjeduje i jako korisnu mogućnost pohrane više mapa prostora kako bi vam olakšao svakodnevnu upotrebu u cijelome kućanstvu. Omogućena je i napredna kontrola aplikacijom, gdje ćete jednostavno upravljati funkcijama robota i detaljnije personalizirati čišćenje. Baterija od 3200mAh pružiti će autonomiju do 120min. Kao i većina novijih generacija robota, kad se isprazni robot će se sam automatski vratiti na punjenje.

Atraktivnog je dizajna, crne je boje, baziran na klasičnim linijama robotskih usisavača s dvije funkcijske tipke na vrhu, dimenzija 350 x 350 x 100mm, 3.68 kg.

Više informacija saznajte na našoj stranici.

 

 

Novi 360 “flagship” - S9

 

Za razliku od S7 Pro modela, S9 je opremljen znatno većom baterijom - čak 5200mAh koja će omogućiti do 3 sata autonomije! Također, kad se isprazni, robot će se sam automatski vratiti na postaju i napuniti. Uz novo peterostupanjsko čišćenje, podržava mokro i suho čišćenje te kombinaciju navedenih.

Odlikuje ga inteligentni spremnik vode dostatan za 150 m2 s mogućnosti podešavanja (3 načina). Snaga usisa također je 2200Pa a možete je podešavati kroz 4 načina rada: 600Pa (tiho), 1000Pa (automatski), 1500 Pa (snažno), 2200Pa (Max). S9 je jako tih te će na tihom načinu rada buka zadržati ispod 55dB! Ako ga usporedimo s popularnim Xiaomi Roborock modelima koji su i sami dosta tihi, Roborock S50 će se zadržati ispod 71 dB a nova serija Roborock S6 će se zadržati ispod 67 dB.

Uz 25 senzora, LDS Lidar + SLAM navigaciju robot će se jednostavno i učinkovito kretati, pronaći optimalnu rutu čišćenja i detaljno mapirati prostor. Omogućena je pohrana i upravljanje s više mapa prostora!

Atraktivnog dizajna u bijeloj boji, dimenzija 350 x 350 x 100mm, 3.9 kg, robotski usisavač S9 zaprimate s daljinskim upravljačem za još veću i detaljniju kontrolu.

Više informacija saznajte na našoj stranici.

Svi komentari


Ostavite odgovor