Novo! JIMMY PowerWash

Novo! JIMMY PowerWash

Dlake kućnih ljubimaca, ljepljive mrlje prolivenih tekućina, velike nakupine prljavštine i mnoge druge nečistoće samo su dio naših svakodnevnih izazova s ​​kojima se susrećemo u čišćenju svog doma. Vrlo svjestan svih izazova čišćenja kućanstva, JIMMY je posebno dizajnirao novu seriju pametnih bežičnih PowerWash usisavača za usisavanje i pranje - JIMMY HW8 i JIMMY HW8 PRO!

Dizajnirani za dubinsko čišćenje svih vrsta prljavštine na raznim površinama podova, istovremeno ih usisavaju i peru bez ostavljanja mrlja od vode. Uz fantastičnu usisnu snagu, ovi pametni usisavači omogućuju vam i upravljanje količinom i položajem prskanja vode kako biste sami odlučili kada usisati a kada oprati pod vodom i sredstvom za čišćenje. Također, jedinstveni dizajn vanjske mlaznice izravno prska vodu na željena mjesta kako bi se podovi nakon pranja što brže posušili. 

Prilikom čišćenja, pametni ugrađeni LED zaslon prikazuje relevantne informacije u stvarnom vremenu, uključujući jačinu usisavanja, napajanje baterije, način čišćenja i podsjeća vas da ulijete čistu vodu ili ispraznite prljavu vodu. 

Kad završite s čišćenjem, usisivač jednostavno postavite na postolje i samo jednim pritiskom na tipku uređaj će se prebaciti na program za samočišćenje koji će iznutra omogućiti protok čistoj vodi sve do četke, isprati je i time spriječiti nakupljanje nečistoće i neugodnih mirisa.

HW8 PRO

motor snage 300W, usisna snaga 15Kpa (15000 Pa), baterija 3000 mAh, autonomija do 35min

HW8

 motor snage 220W, usisna snaga 7Kpa (7000 Pa), baterija 2500 mAh, autonomija do 25min

Svi komentari


Ostavite odgovor