OBAVIJEST! Servis uređaja od 23.3.do 6.4.2020.

OBAVIJEST! Servis uređaja od 23.3.do 6.4.2020.

Poštovani kupci, ako se pojavi potreba, zbog trenutne situacije u našoj zemlji, molimo Vas da nam narednih 15 dana ne šaljete uređaje kojima je potreban servis!

Ako se na uređaju koji je pod jamstvom pojavio kvar/greška/poteškoća s korištenjem, svakako nam se javite na e-adresu prodaja@smartus.hr te nam ondje navedite sve detalje. Mi ćemo evidentirati kako ste nam se javili (kako bi Vam jamstvo i dalje bilo priznato) i povratno se javiti kako bismo s Vama dogovorili sve pojedinosti.

Kako bismo maksimalno limitirali eventualnu mogućnost širenja virusa, većina naše ekipe radi od kuće, a potrebno je i prenamjeniti prostore kako bi serviseri, zbog vlastite ali i Vaše sigurnosti, mogli raditi na sigurnom, udaljeni i fizički odvojeni odvojeni jedani od drugih.

Također, zbog COVID-19 pandemije unutar čitave EU (i svijeta) postoji mogućnost teže nabave i dostave eventualno potrebnih dijelova te je moguće nešto dulje čekanje koje ćemo, kao i uvijek, nastojati smanjiti što je više moguće.

Svima nam je stalo do Vaše sigurnosti, kao i sigurnosti naših zaposlenika, stoga Vas molimo za razumijevanje i ispričavamo se ako ćete malo dulje morati čekati servis Vaših uređaja.

Svi komentari


Ostavite odgovor