REDMI-JEV FLAGSHIP dolazi sa ID senzorom ispod display-a sa odličnom baterijom

REDMI-JEV FLAGSHIP dolazi sa ID senzorom ispod display-a sa odličnom baterijom

Ne bi trebalo biti dugo prije predstavljanja Redmi K20 Pro ili P20 Pro ili X20 Pro, pod pretpostavkom da bi to moglo biti ime Redmi-ovog vodećeg modela sa Snapdragonom 855 o kojem već nekoliko tjedana razgovaramo.

Lu Weibing, generalni direktor Redmija, putem kineske društvene mreže Weibo, potvrđuje prisutnost čitača otiska prsta na zaslonu Redmi K20 Pro koji prikazuje zaslon otključavanja pametnog telefona.

Weibing u svom postu također tvrdi da je vrlo zadovoljan performansama baterije, što je daleko nadmašilo njegova očekivanja. Podsjetimo se da su se do sada govorile glasine o bateriji od 4.000 mAh, koja u kombinaciji s mobilnom platformom Qualcomm Snapdragon 855 trebala učinkovito osigurati vrlo visoku autonomiju Redmiovog vodećeg modela.

Prisutnost prednje kamere koja se može uvući još uvijek nije razjašnjena, što bi omogućilo visok omjer zaslon-tijelo bez uporabe zareza ili rupa na zaslonu. Službena objava očekuje se 13. ili 20. svibnja, ali do sada Redmi, koji od siječnja djeluje neovisno o Xiaomi, nije objavio nikakve službene informacije o tom pitanju.

Štoviše, čini se da dolazi još jedan proizvod, tvrtka će također lansirati "još jednu stvar", ali ono što bi to bilo je nepoznato u ovom trenutku. Vjerojatno je da bi uređaj mogao biti pametni kućni uređaj s IoT tehnologijom. Očito, sve se treba poduzeti s odgovarajućim mjerama opreza barem do službene potvrde Redmija i Xiaomi.

Svi komentari


Ostavite odgovor