Sigurna kupovina iz Vašeg doma

Sigurna kupovina iz Vašeg doma

Kao i do sada, kupovinu na Smartus.hr internet trgovini i dalje možete vršiti nesmetano. Dostava se vrši isključivo unutar Hrvatske.

Zadovoljstvo uslugom i sigurnost naših kupaca, kao i naših djelatnika, najveći su nam prioriteti te poduzimamo sve potrebne korake kako biste Vašu narudžbu zaprimili brzo i sigurno. 

Sukladno navedenom, osobni dolazak u prostorije naših ureda i skladišta nije moguć a svu korespondenciju vršimo udaljeno (e-mail, messenger, telefonski i sl.) te sve pakete dostavljamo na Vama željenu adresu.

Dostavu i dalje vršimo dostavnom službom GLS, koji su poduzeli sve preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH: 

Svaki će dostavljač prilikom dostave obavezno koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske. Također, dostavna služba GLS djelatnicima redovito prati stanje te na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima.

Dostava se i dalje vrši po principu “od vrata do vrata” bez samog ulaska kurira u prostor primatelja pošiljke. 

Štoviše, kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke, npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.

Po Vašoj želji, narudžbu možete platiti e-bankarstvom kako biste minimizirali kontakt s kurirom.

Ako ćete za nas imati dodatnih pitanja ili pokoji prijedlog, svakako nam se obratite na e-adresu prodaja@smartus.hr. Također, prilikom narudžbe, uz Vaše podatke, uvijek nam možete ostaviti napomenu vezanu uz dostavu.

Nadamo se da ćete i dalje uživati u jednostavnoj i brzoj kupnji Smartus.hr webshopa iz Vaših domova.

Vaš Smartus.hr

Svi komentari


Ostavite odgovor