Smartphone sa 4 zakrivljena ruba telefona

Smartphone sa 4 zakrivljena ruba telefona

XIAOMI OSIGURAVA ODOBRENJE PATENTA ZA ZASLON SMARTPHONE SA 4 ZAKRIVLJENA RUBA TELEFONA

Xiaomi je dobio odobrenje novog patenta od strane WIPO-a (World International Property Office). Patent je nazvan full-screen smartphone s 4 jednostranim rubovima, i pun je ilustracije sličan Samsungovom dvostrukom zakrivljenom zaslonu, ali ovaj put Xiaomi nastoji uzeti zakrivljenost straga, tako da konačni uređaj može doći sa staklenim dizajnom. na stražnjoj strani.

Shema prikazana u nastavku otkriva dizajn pametnog telefona s dvostrukom stražnjom kamerom i LED bljeskalicom na stražnjem dijelu, bez vidljivog kapacitivnog skenera za otiske prstiju, što znači da će se zadovoljiti skenerom otiska prsta na zaslonu. Na prednjoj strani zaslona, čini se da nema nijedne selfie kamere, čak ni usjek niti bušenje rupa što čini čudnim za Xiaomi ako razmišlja o uklanjanju selfie kamere.

Lijeva i desna strana izgledaju “goli”, ali ima mjesta za USB priključak na dnu pokraj ruba zakrivljenog zaslona. Pogled odozgo je također gol, tako da uklanja mogućnost pop-up selfie kamere.

Iako je zaslon bez okvira gotovo postao stvarnost, pametni telefon s 4 zakrivljene strane bez planova za selfie kameru bio bi nešto što želimo jednog dana vidjeti, ali kao i neki drugi patenti, to možda nikada neće postati stvarnost, ali onda, nestrpljivo očekujemo što će biti s ovim najnovijim dizajnom.

Svi komentari


Ostavite odgovor