Stigla je nova serija JIMMY "Horizontal Cyclone" usisavača!

Stigla je nova serija JIMMY "Horizontal Cyclone" usisavača!

"H" serija Jimmy usisavača koristi optimizirani patentirani sustav "Horizontal Cyclone" kojim se povećava brzina cirkulacije zraka, dodatno uklanja moguće začepljenje i povećava učinkovitost filtracije, čime se u konačnici, uz kvalitetnije čišćenje, produžava i sam životni vijek usisavača.

"Horizontal Cyclone"  tehnologiju smo upoznali još prošle godine s izvrsnim modelima Jimmy JV85 i Jimmy JV85 PRO koji su nas uvjerili u izvrsnu mogućnost čišćenja uz mnoštvo nastavaka prigodnih za optimalno detaljno čišćenjen svih prostora. Sada su stigli novi modeli - H8, H8 PRO i H9 Pro koji su fantastični naslijednici sve popularnijih Jimmy bežičnih usisavača!

JV H9 Pro

JIMMY H9 PRO

Jimmy H9 Pro bežični usisavač predstavlja sam vrh najnovije "H" serije Jimmy usisavača! Posebno je dizajniran za jednostavno i lako korištenje, opremljen je vrhunskim digitalnim motorom bez četkica impresivne snage od 600 W. Usisna snaga od 200 AW omogućuje mu visoku učinkovitost na svim vrstama površina! Štoviše, Jimmy H9 Pro u automatskom načinu rada može prepoznati različite tipove poda i prilagoditi radnu snagu za pametnije i učinkovitije čišćenje!

Baterija velikog kapaciteta 3000 mAh osigurati će dugu autonomiju usisavanja - do maksimalnih 80 minuta (naravno, ovisno o načinu korištenja). No, kako je odvojiva, ono što je poprilično praktično je mogućnost zasebnog punjenja baterije dok nije priključena na usisavač. Možete koristiti i dodatnu bateriju pa ih samo zamijeniti kad se jedna isprazni i kad je stavite na punjenje. Također, kako biste ga što jednostavnije napunili i pohranili poslije čišćenja, H9 Pro dolazi s posebnim praktičnim postoljem na kojega ćete ga jednostavno postaviti, bez nepotrebnog bušenja zidova.

Uz iznimnu snagu, Xiaomi JIMMY H9 Pro donosi i inovativnu sklopivu cijev (poput one na prošlogodišnjem hitu - JV85 PRO) koja omogućuje što jednostavnije čišćenje i najskrovitijih kutova, poput prostora ispod namještaja, pored ormara i sl.

Izuzev snage i autonomije, ono što posebno izdvaja Jimmy H9 Pro su nastavci za čišćenje. U paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina: glavna električna četka za pod, električna četka za madrace, četka za tepihe, 2-u-1 četka za kutove i udubine, 2-u-1 četka za presvlake, meka četka, rastezljivo crijevo, savitljiva metalna cijev, konektor za različite kutove. Također, baterija je odvojiva i možete je napuniti na zasebnom stalku za punjenje baterije ili ga puniti na atraktivnom postolju.

Jimmy H8 Pro

JIMMY H8 PRO

Poput prethodno navedenog H9 Pro, H8 je također implementirao mogućnost automatskog načina rada u kojemu može prepoznati različite tipove poda i prema njima prilagoditi radnu snagu! Također, koristi digialni motor bez četkica, no snaga je nešto manja iako je i dalje ostala poprilično impresivna - 500W (160AW). Bez problema će se nositi sa zahtjevnim zadacima koje ćete staviti pred njega. Autonomija usisavača je do maksimalnih 70 minuta rada koju po potrebi možete produžiti kupnjom dodatne baterije. Baterija je odvojiva i može se puniti zasebno na stalku za punjenje baterije.

Za što jednostavnije punjenje i pohranu poslije čišćenja, H8 Pro također dolazi s praktičnim postoljem i posebnim punjačem baterije. Za razliku od prethodno navedenog modela, H8 Pro nema pregibnu metalnu cijev i dodatnu četku za tepihe, no za besprijekorno čišćenje dostatno za sva kućanstva će se pobrinuti čitav niz nastavaka: glavna električna četka za pod, 2-u-1 četka za kutove i udubine, 2-u-1 četka za presvlake, električna četka za madrac, meka četka, rastezljivo crijevo, metalna cijev, konektor za različite kutove.

Jimmy H8

JIMMY H8

Ovaj izvrsni usisavač prilagođen je kako bi korisnicima omogućio izvrsno "Horizontal Cyclone" iskustvo čišćenja uz nižu cijenu. Koristi digialni motor bez četkica od 500W s odličnom usisnom snagom od 160AW. Zamjenjiva baterija od 2500mAh omogućuje mu autonomiju do maksimalnih 60 minuta rada.

Za što jednostavnije i praktičnije čuvanje i punjenje zadužen je zidni nosač, dok se s njim u paketu nalazi: glavna električna četka za pod, električna četka za madrac, 2-u-1 četka za kutove i udubine,  2-u-1 četka za presvlake te metalna cijev.

Svi komentari


Ostavite odgovor