TROUVER Finder

TROUVER Finder

Trouver kao dio Xiaomi ekosustava formiran je suradnjom s već dobro poznatom tvrtkom Dreame Technology, a njihovi proizvodi odlikuju se vrhunskim performansama, inovativnim dizajnom i provjerenom kvalitetom izrade.

TROUVER FINDER

Ovaj pametni robot osmišljen je kako bi vam pružio što više mogućnosti čišćenja uz što pristupačniju cijenu - što ga u njegovom cjenovnom rangu čini izvrsnim odabirom za svako kućanstvo!

Laserska navigacija LDS + SLAM algoritam te njegovih devet senzora omogućuje mu preciznije inteligentno kretanje. Sposoban je skenirati prostor 2080 puta u sekundi (kroz 360 stupnjeva) u radijusu od 6 metara te se može pohvaliti naprednim mogućnostima mapiranja koje mu omogućuju niz funkcija kojima ćete detaljnije moći prilagoditi čišćenje vašim potrebama.

Uz mogućnost usisavanja i pranja, kako bi se što efikasnije pobrinuo za čistoću vašeg doma, odlikuju ga jaka usisna snaga od 2000Pa, posuda za prašinu velikog kapaciteta od 570ml i spremnik za vodu kapaciteta 270 ml, a litijska baterija od 2600 mAh pružiti će mu izvrsnu autonomiju, dostatnu za detaljno čišćenje na samo jednom punjenju. Njegovo trajanje baterije od 90 minuta (prosječnim načinom rada) znači da može očistiti velike površine u jednom punjenju, bez potrebe za dopunjavanjem.

Detaljne informacije o Trouver Finder robotskom usisavaču možete pronaći ovdje.

Svi komentari


Ostavite odgovor