Xiaomi 1MORE Stylish True Wireless Bluetooth Slušalice

Xiaomi 1MORE Stylish True Wireless Bluetooth Slušalice

U našoj ponudi od sada nudimo i vrhunske bežične Xiaomi 1MORE TWS bluetooth slušalice!

Oznake modela E1026BT-I namijenjenom europskom tržištu, model nas je jednostavno oduševio svojim izvrsnim omjerom karakteristika i prihvative cijene.

Iako vjerujemo da Vam je poznata terminologija, True Wireless Stereo (TWS) oznaka slušalica znači da u dizajnu nema nikakvih žica jer slušalice komuniciraju bežično jedna s drugom, kao i sa izvorom zvuka. No, navedena oznaka uobičajeno označava i nešto višu cijenu. Iako se naizgled i 1MORE TWS Bluetooth Slušalice čine skuplje, primjerice od ostalih slušalica u našoj ponudi, one su znatno niže cijene od ostalih popularnih slušalica njihovog ranga – primjerice Apple Airpods.

Što nam sve 1MORE Stylish True Wireless nudi i zbog čega nas je oduševio?

Toplog su, jasnog i izbalansiranog zvuka koji će Vam pružiti izvrsno iskustvo u svakodnevnoj uporabi. U 1MORE slušalicama nalazi se Qualcommov čip CSR 3020, jedan od vodećih čipova slušalica na tržištu, a slušalice nude nenadmašivu povezivost. Slušalice nisu unaprijed predodređene kao master – slave, već se navedeni odnos definira u radu. Primjerice, ako namjerno isključite ili “izgubite” master slušalicu, za samo minutu će druga slušalica preuzeti ulogu nositelja i uspješno se upariti s novom, primjerice - zamjenskom.

Obje slušalice imaju kvalitetan mikrofon i funkcijske tipke koje se neće aktivirati ako želite samo popraviti ili dublje umetnuti slušalice, ali će omogućiti jednostavnu i brzu promjenu pjesama, javljanje na poziv ili aktivaciju glasovnog asistenta. Kompatibilne su sa svim govornim asistentima – Siri, Google asistant, Bixby.

Vrlo su udobne a unutar paketa ćete zaprimiti četiri različite veličine silikonskih umetaka te dodatne polukružne umetke kojima ćete ih smjestiti uz udubinu Vašeg uha i dodatno ih učvrstiti. Stabilne su i pogodne za bilo koju veličinu uha.

Uz elegantnu kutijicu, sigurno ćete pohraniti slušalice dok ih ne koristite, no, ona istovremeno služi i kao mobilni punjač. U svakoj slušalici smještena je baterija kapaciteta 55 mAh, dok je u kutijici smještena baterija od 410 mAh, dostatna za četiri potpuna punjenja slušalica. Trajanje baterije u slušalicama ovisna je o glasnoći slušanja, no, slušalice u prosjeku postižu 5-6h autonomije što je sasvim dovoljno jer samo 15minuta punjenja u kutijici omogućuje čak 3h daljnjeg rada.

Slušalice su u svoja mjesta u kutijici fiksirana pomoću magnetskih konektora koji osiguravaju siguran i nesmetan transport. No, čim ih izvadite iz kutijice, one se automatski uključuju.

Proizvode se u crnoj, zlatnoj, pastelno zelenoj i ružičastoj boji a svojim jednostavnim, elegantnim dizajnom pretjerano ne odstupaju od ostalih sličnih slušalica. U našoj prodaji možete pronaći crne i zlatne.

Svi komentari


Ostavite odgovor