XIAOMI PLAY

XIAOMI PLAY

Kineski proizvodni div, Xiaomi, zatvara poslovni smartphone za godinu dana 24. prosinca službenim izdanjem Xiaomi Playa - novom linijom tvrtke. Tvrtka je objavila poster koji sugerira da će ovaj smartphone doći s nedavno popularnim diznajnom ekrana (waterdrop). Sada, prva službena slika ovog pametnog telefona je izdana od strane tvrtke.

Najzanimljivija značajka u nadolazećem Xiaomi Playu je njezin ekran(waterdrop dizajn). Ovo je prvi ikada smartphone Xiaomi koji koristi dizajn kapljice vode. Dodali su svjetlucavu svijetlu liniju na stražnjem gradijentu dajući mu izvanredan izgled. Xiaomi Play opremljen je vertikalnim postavljanjem dvostrukog stražnjeg fotoaparata kao i senzorom stražnjeg otiska prsta.

Tvrtka obećava da ovaj smartphone dolazi s nekom vrstom mreže. Natpis na plakatu otprilike glasi: "Sve dok sam tamo, mogu jamčiti da možete igrati ležerno bilo kada, bilo gdje, i možete gledati video na Weibo i igrati igru bez ikakvih ograničenja". To ukazuje na to da ovaj smartphone ometa izglede loše mreže i još uvijek pruža dobru uslugu.

Dakle, ako idemo po ovim specifikacijama, Xiaomi Play će imati 5,84 inčni 2280x1080px zaslon, 2,3 GHz okta-core procesor, 12MP glavni fotoaparat na stražnjoj strani (eventualno spojen na dubinu-senzora drugi kamera), 8MP selfie kamera i 3000 mAh baterije.

Prema izvještajima, Xiaomi Play dolazi u tri konfiguracije - 4GB + 64GB, 6GB + 64GB i 6GB + 128GB - i u tri boje - Black, Dream Blue i Dawn Gold.

Pokazuje se telefon s prednje i stražnje strane, otkrivajući zaslon na prednjoj strani i dvostrukom kamerom i skenerom otiska prsta na leđima.

 Pretpostavljamo da će biti Redmi 7 (ili Redmi 7 Pro) sljedeći na tržištu.

Dakle, ako idemo po ovim specifikacijama, Xiaomi Play će imati 5,84 inčni 2280x1080px zaslon, 2,3 GHz okta-core procesor, 12MP glavni fotoaparat na stražnjoj strani (eventualno spojen na dubinu-senzora drugh kamera), 8MP selfie kamera i 3000 mAh baterije.

Prema izvještajima, Xiaomi Play dolazi u tri konfiguracije - 4GB + 64GB, 6GB + 64GB i 6GB + 128GB - i u tri boje - Black, Dream Blue i Dawn Gold.

Da li je Xiaomi Play zaista zaseban telefon za Redmi 7 ili će oni biti isti za drugačija tržišta ostaje nepoznato. U svakom slučaju želimo saznati 24. prosinca.

Svi komentari


Ostavite odgovor