Najprodavanije

CHEFREE AFW01 - pametna friteza na vrući zrak 5l

119,00 EUR
s PDV-om
001121

Za pripremu ukusne hranu s niskim udjelom masti, 360° grijani cirkulirajući zrak, 1500W, zapremina 5l, LED ekran osjetljiv na dodir, temperatura između 75℃ - 205℃, tihi rad, ušteda energije, moderan dizajn

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

CHEFREE 6-u-1 Air Fryer 5l - pametna friteza na vrući zrak

Otprema kroz 2-3 radna dana

S novom CHEFREE 6-u-1 pametnom fritezom i tosterom zapremine 5l pripremit ćete izvrsna i ukusna jela u svojoj kuhinji - kroz samo par minuta!

Ovaj praktični uređaj omogućuje vam razne funkcije - od pečenja na vrući zrak, grilanja, sušenja voća ili povrća, zagrijavanja i odmrzavanja do pripreme ukusnog doručka zahvaljujući priloženom nastavku za tostiranje. Jednostavan je za korištenje, jer sve što trebate učiniti je odabrati željenu postavku koja već ima unaprijed postavljenu temperaturu i vrijeme. Pametna friteza također se može pohvaliti prozorom ViewCook, koji se nalazi na prednjoj strani košare (također uključuje svjetlo) koje vam omogućuje praćenje jela tijekom pripreme bez otvaranja i gubitka topline.

CHEFREE se može pohvaliti tehnologijom brze cirkulacije zraka od 360°, koja doprinosi hrskavoj vanjštini i mekoj unutrašnjosti jela. Njegovom upotrebom potrošit ćete do 90% manje ulja u svojim jelima!

Friteza je energetski učinkovita te je pogodna i za pripremu većih količina hrane jer je košara veličine 5L, a ujedno je 30% kompaktnija od drugih marki istog kapaciteta. S velikim kapacitetom zapremine, moći ćete pripremiti zdrav i ukusan obrok za cijelu obitelj. Sa svojim modernim dizajnom, lako je možete postaviti na kuhinjski pult.

Također, košarica je presvučena antifood premazom protiv prijanjanja hrane, a može se prati u perilici posuđa, baš kao i dodatak za tostiranje kruha i priloženi roštilj.

Brand
CHEFREE
Model
AFW01
Boja
Crna
Vrsta zaslona
LED zaslon na dodir
Snaga
1500W
Napredne značajke
Volumen košare za hranu: 5L, Radna temperatura: 75°C - 205°C, buka: 55Db
Dimenzije i težina
Težina: 4.3 kg, Dimenzije: 328 x 228 x 287 mm
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: