Najprodavanije

Dr. Bei S7 električna četkica za zube - roza

66,23 EUR
s PDV-om
000797

Inteligentno podešavanje intenziteta čišćenja, 40000 o/min, 2000 mAh, autonomija do 60 dana, 4D fleksibilna glava, IPX7, 55dB

Količina

Dr. Bei S7 električna četkica za zube - roza

Predstavljamo najnoviji model Dr. Bei električne četkice za zube - S7. Dio proizvodnje Xiaomi ekosustava, odličnog je dizajna i kvalitete, a posebno je osmišljena kako biste s lakoćom održavali vrhunsku oralnu higijenu. Štiti vaše zube i pruža temeljito čišćenje uz uklanjanje zubnog plaka čak i s teško dostupnih mjesta.

Za razliku od standardnih četkica koje vam omogućuju korištenje uz predodređene stupnjeve jačine, kako bi zaštitila vaše zube i desni, S7 će vas tijekom četkanja prema jačini pritiska obavijestiti i inteligentno podesiti intenzitet četkanja.

Snažni "sonic" motor osigurati će odlično čišćenje uz 40000 o/min, no neće proizvoditi jaku buku - čak manje od 55dB. Čekinje četkice od 0.01mm nježno i temeljito će prodrijeti između zubi, dok će fleksibilna 4D glava osigurati čišćenje od 360°.

Tijelo četkice za zube dizajnirano je sa IPX7 stupnjem otpornosti na vodu, što vam omogućuje nesmetanu upotrebu i pohranu u vašoj kupaonicii, čak i dok se tuširate.

Litijska baterija kapaciteta od 2000 mAh pružiti će autonomiju do 60 dana korištenja. Uz kompaktnu torbicu za pohranu i dugu autonomiju, ova četkica je idealan izbor za putovanja.

Ova pametna četkica nije namijenjena za korištenje uz aplikaciju već je posebno dizajnirana i optimizirana u što inteligentniji automatski pristup četkanju i zaštiti zubi.

Brand
Dr. Bei
Model
Dr. Bei S7
Boja
Roza
Certifikat otpora vode i prašine
IPX7
Baterija
2000 mAh
Jamstvo
1 godina
Vrsta proizvoda osobne njege
Četkica za zube

Posebne reference