Dreame D9 robotski usisavač - bijeli

Referenca: 000376

Cijena
2.299,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Usisna snaga od 3000Pa, usisavanje i mokro brisanje, upravljanje aplikacijom, napredno mapiranje prostora, spremnik posude za otpad od 570ml, spremnik posude za vodu od 270ml, pohrana mapa prostora do 3 kata

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Dreame D9 robotski usisavač - bijeli

Stigao nam je novi Dreame D9 robotski usisavač, dio proizvodnje Xiaomi ekosustava već nam dobro poznate marke Dreame koja nas je već oduševila svojim bogatim iskustvom proizvodnje vrhunskih usisavača!

D9 je 2u1 model robota koji osim usisavanja nudi i funkciju mokrog brisanja (pranja), pristupačne je cijene i izvrsnih karakteristika te nudi doista jaku usisnu snagu od 3000 Pa. Unaprijeđeno je i kretanje prostorom te je opremljen novim laserskim 3,0 LDS senzorom za navigaciju i poboljšanim inteligentnim SLAM algoritmom.

Kako bi što kvalitetnije očistio prostor bez vaše intervencije tijekom čišćenja, D9 je opremljen velikim spremnikom za otpad od čak 570 ml, a spremnik za vodu je odvojen i ima kapacitet od 270 ml. Dakle, robot će jednim punjenjem spremnika obrisati do 200㎡, a u aplikaciji je moguće podesiti intenzitet prijenosa vode (3 stupnja prijenosa).

Upravljanje aplikacijom omogućuje vam planiranje čišćenja kada niste kod kuće, kao i detaljnu prilagodbu čišćenja vašim potrebama. Ovisno o vašim preferencama, odabrati možete između više načina čišćenja ili odabrati istovremeno usisavanje i brisanje (pranje).

Bez poteškoća može usisati tepihe i svladati prepreke do dva centimetra. Štoviše, automatski otkriva tepih i odmah maksimalno povećava snagu usisavanja kako bi ga što temeljitije očistio.

Zahvaljujući velikoj bateriji od 5200 mAh i sustavu pametnog upravljanja baterijom, usisavač će jednim punjenjem očistiti 250 ㎡ . Navedeno znači da je autonomija jednog punjenja čak do 150 minuta rada.

Prednost D9 robotskog usisavača zasigurno je i napredno mapiranje prostora. Robot može stvoriti mape do tri kata, a može prepoznati sobe te ih odijeliti u zasebne cjeline kako biste kasnije mogli odabrati čišćenje samo određenih prostorija. 

VAŽNO: Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Podaci

Brand
Dreame
Model
D9
Boja
Bijela
Funkcije
usisavanje i mokro brisanje, upravljanje aplikacijom, napredno mapiranje prostora
Napredne značajke
40W, Usisna snaga od 3000Pa, Spremnik posude za otpad od 570ml , spremnik posude za vodu od 270ml, buka do 65 dB
Baterija
5200 mAh, autonomija jednog punjenja do 150min (na standardnom načinu rada)
Dimenzije i težina
350*350*96.8mm, 3.8kg
Paket
1 x D9 robot, 1x Postaja za punjenje, 1x Adapter za napajanje, 1x Modul krpe za brisanje, 1x Krpa, 1x Bočna četka, 1x Priručnik
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

16-05-2021

Super uređaj ALI....

Nakon dva mjeseca otprilike svakodnevne upotrebe sada sam u potrazi za rješavanjem nečega što se čini kao tvornička pogreška budući da sam se u pretraživanju susrela s mnogo istih situacija. Naime, riječ je o prestanku rada bočne četke i stalnog javljanja da se ista očisti. Naravno da nikakvo čišćenje ni resetiranje uređaja nije pomoglo jer je izgleda riječ o tome da zbog zaista jake snage uređaja i njegovog poskakivanja, penjanja i vibracija jednostavno u nekom trenutku dođe do gubitka kontakta. Ako imate prostor bez pragova onda vam preporučujem ovaj super robot jer je zaista odličan u svom poslu - usisavanje, mapiranje, pranje poda - nema mane u vezi toga, ali postoji mogućnost da četka prestane raditi, a o tome se xiaomi nikome nije očitao tako da usput i njihovu korisničku podršku ocjenjujem lošom i sramotnom.

Napišite vaš komentar

Dreame D9 robotski usisavač - bijeli

Usisna snaga od 3000Pa, usisavanje i mokro brisanje, upravljanje aplikacijom, napredno mapiranje prostora, spremnik posude za otpad od 570ml, spremnik posude za vodu od 270ml, pohrana mapa prostora do 3 kata

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: