Najprodavanije

Dreame F9 robotski usisivač

238,77 EUR 1.799,01 Kn
s PDV-om
000613

Dreame F9, 40W, usisna snaga od 2500Pa, spremnik posude za otpad od 600ml , spremnik posude za vodu od 200ml, buka do 65 dB, baterija 5200 mAh

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Dreame F9 robotski usisivač

Robotski usisavač Dreame F9 može se pohvaliti načinom usisavanja i brisanja koji s lakoćom prelazi prepreke i do 20mm. Ima čak 14 Pioneer senzora, kojima određuje optimalni put čišćenja prema veličini i obliku sobe. U mobilnoj aplikaciji Mi Home možete pratiti postupak čišćenja i postaviti virtualne zidove i područja koja uključuju, isključuju ili mijenjaju način čišćenja. Senzor svjetlosnog toka radi s navigacijskim sustavom za preciznu kalibraciju koordinata u stvarnom vremenu, inteligentnom planiranju i ispravljanju rute ako je potrebno.

Možete postaviti aplikaciju na 3 različite razine intenziteta tako da odgovaraju vašim potrebama čišćenja poda. Opremljen je najnovijom pametnom optičkom navigacijskom tehnologijom 2.0 (istovremena lokalizacija i mapiranje), koja može skenirati do 30.000 podatkovnih točaka u sekundi i ima 5 naprednih funkcija mapiranja.

Zahvaljujući velikoj bateriji od 5200 mAh osigurava i do 150 minuta rada, a ako za to vrijeme ne završi s čišćenjem, robot pronalazi postaju za punjenje, te nastavlja usisavati. Uz pomoć sustava pametnog upravljanja baterijom, usisavač će jednim punjenjem očistiti 250 ㎡.

Usisavač se može pohvaliti snagom usisavanja od 2500 Pa, što omogućuje brzo i temeljito čišćenje, te uz to čak ima i 4 brzine usisavanja. Veliki spremnici za prašinu i vodu od 600 ml i 200 ml dovoljni su za čišćenje cijelih kuća. Osim toga, robotski usisavač opremljen je četkom od mikrovlakana i drugom četkom koja se nalazi sa strane, te doseže do 190 o/min i uklanja čak i najtvrdokorniju prljavštinu. Dreame F9 ne premašuje 65 dB.

Visine je samo 8 cm, što ga čini jednim od najtanjih usisavača na tržištu.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
Dreame
Model
Dreame F9
Boja
Bijela
Baterija
5200 mAh
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)

Posebne reference