• Snižena cijena

ECOVACS Deebot OzmoT8 AIVI robotski usisavač - crni

Referenca: OT8a

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
6.499,00 Kn
5.499,00 Kn Ušteda 1.000,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
6.823,95 Kn
5.773,95 Kn
s PDV-om

baterija 5200mAh, do 180 min autonomije, kontrola aplikacijom, napredna AI, TrueMapping, Ozmo tehnologija, Kamera s mogućnosti prikaza uživo

Otprema kroz 1-3 radna dana

Količina
Na skladištu

ECOVACS Deebot OzmoT8 AIVI robotski usisavač - crni

Otprema kroz 1-3 radna dana

DEEBOT OZMO T8 AIVI s naprednom umjetnom inteligencijom podiže robotsku tehnologiju na novu razinu.

Višestruke prepreke mogu se automatski prepoznati što smanjuje rizik da se robot zaglavi. Video prijenos uživo na vaš zahtjev iz vašeg DEEBOT-a u pokretu pruža vam novu razinu nadzora. TrueMapping™ tehnologija s potpuno novim DToF laserskim senzorom jamči četiri puta veću preciznost, detektira na dvostruko većoj udaljenosti i ima četverostruku preciznost za otkrivanje predmeta (u usporedbi s DEEBOT-ima sa standardnom laserskom navigacijom). Značajke poput postavljanja virtualnih granica, prepoznavanje tepiha, individualno planirano čišćenje sobe i mapiranje više katova čišćenje čini još praktičnijim. Dubinsko čisćenje s vrhunskom učinkovitosti čišćenja osigurana je ECOVACS-ovim revolucionarnim sustavom zadržavanja tlaka kao i jedinstvenom OZMO™ Pro tehnologijom brisanja.

Učinkovito otkrivanje prepreka pomoću umjetne inteligencije

Optimizirana AIVI™ tehnologija omogućava robotu da prepozna i izbjegne više predmeta uz smanjenu stopu zapletanja.* Dodatno, robot označava prije prepoznate predmete kako bi se bolje prilagodio prostoru i optimizirao čišćenje. To se odnosi na 200% veću brzinu prepoznavanja i 60% manje zapletanja.

*U usporedbi s prethodnim I prvim ECOVACS AIVI uređajem OZMO 960

Precizno planiranje čišćenja

TrueMapping™ tehnologija s D-ToF laserskim otkrivanjem je sljedeća generacija tehnologije laserskog navođenja. Robot sada može otkriti dvostruko veću udaljenost (do 10m) s još većom preciznošću. lntegriran s vodećim algoritmima, DEEBOT OZMO TB AIVI brže i preciznije skenira, mapira i planira učinkoviti put čišćenja. Od toga posebno velike koristi imaju velike obiteljske kuće.

Snažno usisavanje i brisanje

S novim OZMO™ Pro sustavom, robot ne samo da usisava i briše u jednom pokretu – on uključuje i pločicu za brisanje s električnim pogonom i radom s visokofrekventnom vibracijom za bolje uklanjanje tvrdokornih mrlja. ECOVACS revolucionarni sustav zadržavanja tlaka povećava upotrebu energije i osigurava visoki vakuumski tlak; na taj način omogućava veliku učinkovitost čišćenja.

lnterakcija s vašim domom

Revolucionarna značajka kod robotskih čistača.

Provjerite jeste li zaboravili zatvoriti prozor ili ste ostavili vodu da curi. Možete usmjeriti robota na određena mjesta kako bi kroz kameru vidjeli prostoriju u ECOVACS aplikaciji.

*Funkcija kamere u stvamom vremenu zaštitćena je lozinkom. Korisnici moraju postaviti lozinku za pristup videu. Podaci iz robota su zaštitćeni i koriste se samo u svrhu čišćenja. Šifriranje se primjenjuje za sigumost podataka kada se podaci prebacuju s robota na pametni telefon.

Jamstvo: 5 godina (uz obveznu registraciju)

U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili e-mail prijava@timbonus.hr.

Podaci

Brand
Ecovacs
Model
ECOVACS Deebot OzmoT8 AIVI
Boja
Crna
Funkcije
Automatsko punjenje, upravljanje aplikacijom i glasom, SPOT čišćenje, Kamera u stvarnom vremenu, TrueMapping
Napredne značajke
Spremnik od 430 ml, do 180 minuta autonomije, punjenje do 6.5h, Višesobno snalaženje i mapiranje, Napredna AI
Baterija
Li-ion 5200mAh
Dimenzije i težina
353*353*94mm, 4.3 kg
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

ECOVACS Deebot OzmoT8 AIVI robotski usisavač - crni

baterija 5200mAh, do 180 min autonomije, kontrola aplikacijom, napredna AI, TrueMapping, Ozmo tehnologija, Kamera s mogućnosti prikaza uživo

Otprema kroz 1-3 radna dana

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop