• Snižena cijena

ECOVACS Deebot Ozmo T8 robotski usisavač - bijeli

Referenca: OT8

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
5.499,00 Kn
4.699,00 Kn Ušteda 800,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
5.773,95 Kn
4.933,95 Kn
s PDV-om

baterija 5200mAh, do 180 min autonomije, kontrola aplikacijom, TrueDetect 3D tehnologija, TrueMapping, Ozmo tehnologija

Otprema kroz 1-3 radna dana

Količina
Na skladištu

ECOVACS Deebot OzmoT8 robotski usisavač - bijeli

Otprema kroz 1-3 radna dana

DEEBOT OZMO T8 prvi je robot za usisavanje i brisanje s najsuvremenijom TrueDetetect 3D tehnologijom. Pomoću strukturirane svjetlosne tehnologije i algoritma 3D skeniranja, robot izuzetno precizno pregledava okolinu i otkriva i najmanje prepreke u sobi kako bi izbjegao sudare, zaglavljenje ili zapetljavanje. Opremljen potpuno novom TrueMapping tehnologijom, mapira vaš dom s 4 puta većom točnošću. Dubinsko čišćenje i vrhunska učinkovitost čišćenja osigurani su snažnim sustavom usisavanja-zadržavanja pritiska ECOVACS-a, kao i novom i jedinstvenom tehnologijom čišćenja OZMO™ Pro koja sastoji se od spremnika za vodu s visokofrekventnom vibrirajućom pločicom za brisanje, što je idealno za rješavanje tvrdokornih mrlja.

Značajke poput postavljanja virtualnih granica, otkrivanja tepiha, pojedinačnog zakazanog čišćenja sobe i mapiranja na više katova čine čišćenje praktičnijim.

Izbjegava sudare, zaglavljivanje ili zapetljanje

Vrhunska TrueDetetct 3D tehnologija za otkrivanje i izbjegavanje prepreka otkriva i najmanje prepreke u sobi. DEEBOT OZMO T8 može prepoznati vrlo uske prostore, tanke noge stolica, male predmete i pragove vrata kako bi se izbjegli sudari ili zaglavljenje. Ova tehnologija također poboljšava sposobnost prepoznavanja tamne površine.

Precizno planira put čišćenja

TrueMapping tehnologija s D-ToF laserskim otkrivanjem je sljedeća generacija tehnologije laserskog navođenja. Robot sada može otkriti dvostruku udaljenost (do 10 m) s mnogo većom preciznošću. Integrirano s vodećim algoritmima, DEEBOT OZMO T8 + skenira, mapira i planira učinkovit put čišćenja brže i preciznije. Od toga posebno imaju koristi veće obiteljske kuće.

Snažno usisavanje i brisanje

S novim sustavom OZMO ™ Pro, robot ne samo da usisava i briše u jednom potezu - on uključuje i pločicu za brisanje s električnim pogonom i radom s visokofrekventnim vibracijama kako bi se bolje nosili s tvrdokornim mrljama.

Vrhunski rezultati čišćenja

DEEBOT OZMO T8 koristi okruglu četku u kombinaciji s dvostrukim bočnim četkama za napad svega, od prašine do prljavštine. S optimiziranim dizajnom i materijalom usisnog kanala, snažni sustav zadržavanja tlaka optimizira energetsku učinkovitost i osigurava visok usisni tlak s iznenađujuće niskom razinom buke.

Jamstvo: 5 godina (uz obveznu registraciju)

U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili e-mail prijava@timbonus.hr.

Podaci

Brand
Ecovacs
Model
ECOVACS Deebot OzmoT8
Boja
Bijela
Funkcije
Automatsko punjenje, upravljanje aplikacijom i glasom, SPOT čišćenje, Kamera u stvarnom vremenu, TrueMapping
Napredne značajke
Spremnik od 420 ml, do 180 minuta autonomije, punjenje do 6.5h, Višesobno snalaženje i mapiranje
Baterija
Li-ion 5200mAh
Dimenzije i težina
350*350*93mm, 4.7 kg
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

ECOVACS Deebot Ozmo T8 robotski usisavač - bijeli

baterija 5200mAh, do 180 min autonomije, kontrola aplikacijom, TrueDetect 3D tehnologija, TrueMapping, Ozmo tehnologija

Otprema kroz 1-3 radna dana

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop