• Snižena cijena

ECOVACS Winbot 880 robotski perač prozora

Referenca: Win880

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
3.199,00 Kn
2.699,00 Kn Ušteda 500,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
3.358,95 Kn
2.833,95 Kn
s PDV-om

WIN SLAM 2.0., daljinski upravljač, 4 stupanjski sustav čišćenja, , senzori za detekciju rubova

Količina
Na skladištu

ECOVACS Winbot 880 robotski perač prozora

Otprema kroz 1-3 radna dana

WINBOT 880 čisti vaše prozore kad god želite i posebno je prikladan za teško dostupna mjesta. WINBOT-om 880 se upravlja i kontrolira pomoću praktičnog daljinskog upravljača te djeluje učinkovito i sigurno zahvaljujući nadograđenoj WIN-SLAM 2.0 tehnologiji, prepoznavanju ruba na prozorima bez okvira i inteligentnom sigurnosnom dizajnu. Četverostupanjski sustav čišćenja s različitim opcijskim načinima čišćenja osigurava temeljito čišćenje. S novim glasovnim asistentom WINBOT 880 je sada još pristupačniji.

Kao izumitelji robota za čišćenje prozora, ECOVACS Robotics je od 2011. godine posvećen istraživanju i razvoju proizvoda WINBOT.

Inteligentno i učinkovito čišćenje

S nadograđenom WIN-SLAM 2.0 tehnologijom WINBOT 880 omogućuje učinkovitije i temeljnije čišćenje. Radi vaše udobnosti i sigurnog vađenja, WINBOT se vraća na početnu točku nakon završetka čišćenja.

Čišćenje prozora bez okvira

Bez obzira je li staklo uokvireno ili bez okvira, WINBOT 880 automatski zna kako izbjeći prelazak bilo kojeg ruba. Ovo je posebno korisno za ogledala i stakleni zimski vrt.

Temeljito čišćenje

WINBOT čisti vaše staklo temeljito i fokusirano u 4 faze. Također možete odabrati način dubinskog čišćenja tijekom uobičajenog automatskog čišćenja, zbog čega se vraća preko istih područja kako bi napravio polirani krajnji rezultat. Odaberite ciljani način rada za područja koja trebaju najviše pažnje.

Sigurno čišćenje

WINBOT se naprednim usisnim ventilatorom učvršćuje na staklo. U malo vjerojatnom slučaju da je struja isključena, on ostaje pričvršćen na staklu zahvaljujući unutarnjoj rezervnoj bateriji. Čak i ako se odvoji od stakla, uhićeni WINBOT 880 pada sa sigurnosnim usisnim mlazom i vezovima koji su izrađeni od visoko elastične i izdržljive gume.

Jamstvo: 5 godina (uz obveznu registraciju)

U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređaja iz ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz online prijavu u roku 15 dana od kupnje na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili e-mail prijava@timbonus.hr.

Podaci

Brand
Ecovacs
Model
Winbot 880
Funkcije
Modovi čišćenja: AUTO X2, Spot; WIN-SLAM 2.0 tehnologija; Razina buke 70dB
Dimenzije i težina
247*247*115 mm, 3,8kg
Paket
1x glavna jedinica, 1x daljinski upravljač, 1x strujni adapter, 1x sigurnosna vezica, 1x produžni kabel, 1x sigurnosna podloga, 1x krpe za čišćenje, 1x sredstvo za čišćenje, 1x uputstva
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

ECOVACS Winbot 880 robotski perač prozora

WIN SLAM 2.0., daljinski upravljač, 4 stupanjski sustav čišćenja, , senzori za detekciju rubova

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: