Najprodavanije

Enchen BlackStone 3 brijači aparat

23,95 EUR
s PDV-om
000398

Električni brijač, 3 neovisne glave, japanske čelične oštrice, EMS tehnologija, LED zaslon, trimer, 5W motor, IPX7, 67dB, autonomija 150min

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Enchen BlackStone 3 električni brijač za bradu

Osigurajte si savršeno brijanje i vrhunsku njegu prilagođenu obliku lica uz novi model električnog brijača - Enchen BlackStone 3 s trostrukom glavom, proizvodnje renomiranog Xiaomi ekosustava.


Novi Enchen Blackstone 3 dolazi u minimalističkom stilu s pomno izrađenim detaljima koji ga čine jednostavnim za upotrebu. Motor od 5W s 67dB niske razine buke pruža izvrsno i ugodno korisničko iskustvo. U njegovom dizajnu valja istaknuti i njegov savršeni sjaj te pametni LED zaslon koji pokazuje razinu baterije. Uz navedeni atraktivni izgled, izuzev izvrsne funkcionalnosti, odlično će se uklopiti u svaku kupaonicu.

Aparat za brijanje ima tri neovisne glave koje sadrže dvostruke oštrice od visokokvalitetnog japanskog čelika. Zahvaljujući 0,09mm tankim oštricama i dizajnu u obliku prstena, omogućit će vam glatko i sigurno brijanje. Aparat ne vrši pritisak na kožu, a istodobno doseže područja koja su teško dostupna. Tijekom upotrebe, oštrice britve automatski se oštre kako bi brijač što dulje ostao oštar. Na stražnjoj strani brijača nalazi se klizni trimer koji je prikladan za obrezivanje duže brade.

U svom radu, novi BlackStone 3 koristi tehnologiju EMS (Energy Smart Manager) koja mu omogućuje lako održavanje konstantne brzine i izlazne snage čak i kad je razina baterije niska. Pružiti će do max. 150 minuta autonomije, a vrijeme punjenja je samo 90 minuta. Ako se baterija prazni tijekom rada, brijač samo spojite na priloženi USB kabel tipa C i odmah ga možete koristiti.

BlackStone 3 nudi visoku trajnost i jednostavan je za održavanje. Zahvaljujući IPX7 zaštiti možete ga lako očistiti nakon svakog brijanja uklanjanjem glave s uređaja, pranjem pod vodom i ostavljanjem da se osuši. Za maksimalnu zaštitu također je opremljen zaštitom od prekomjernog punjenja i pametnom putnom bravom, kojom brijač zaključavate pritiskom na tipku tri sekunde kako biste spriječili slučajnu upotrebu.

Boja
Crna
Snaga
5W motor
Napredne značajke
IPX7, 67dB, autonomija 150min
Baterija
autonomija 150min
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

4 proizvoda u istoj kategoriji: