Enchen BlackStone brijači aparat - srebrni

Referenca: 000398

Cijena
119,00 Kn
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
124,95 Kn
s PDV-om

Enchen BlackStone električni brijač s 3D sustavom trostrukih oštrica, prilagodljiv licu, sklopiva oštrica za podrezivanje duže brade, ESM inteligentni sustav za brijanje, snaga 5W, niska razina buke od 67 dB

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi Mi S500 električni brijač

299,00 Kn Cijena

Xiaomi Mijia Electric Shaver s500 - rezna glava od 360° u potpunosti prilagodljiva licu, dvostruke oštrice britvi, 2 brzinska načina, LED zaslon, PPG boja, IPX7 vodootporan, mokro i suho brijanje

Enchen BlackStone električni brijač za bradu

Novi električni brijač Enchen BlackStone s 3D sustavom trostrukih oštrica uređaj je visoke kvalitete koji osigurava savršeno brijanje ne vršeći pritisak na vašu kožu.

Njegove oštrice izrađene od visokokvalitetnog japanskog čelika vrlo su tanke i imaju prstenastu strukturu, što povećava površinu kontakta s licem te se prilagođavaju različitim oblicima lica i dopiru do teško dostupnih područja. Rezultat je ugodniji, lakši i sigurniji postupak uz udvostručenu učinkovitost brijanja.

Sa stražnje strane brijača nalazi se sklopiva oštrica koja se otvara pritiskom tipke te je primjerena za jednostavno podrezivanje duže brade.

Motor jačine od 5 W u kombinaciji s kontrolom niske razine buke od 67 dB pruža korisnicima ugodno iskustvo brijanja.

ESM inteligentni sustav za brijanje, uz funkciju protiv stezanja održava konstantnu brzinu i snagu čak i kada je razina napunjenosti baterije niska, što rezultira puno čišćim, ujednačenim brijanjem.

Tijekom korištenja brijača oštrica se automatski brusi kako bi glava ostala oštra i izdržljiva.

Sklop glave brijača i tijelo su posebno dizajnirani te se glava brijača može skinuti te isprati. Nakon sušenja ju možete vratiti na brijač.

Punjenje punjačem tipa C čini svako putovanje praktičnijim. Potreban vam je samo 1 sat da se električni brijač potpuno napuni i traje 90 minuta. Može se koristiti 1,5 minuta dnevno i kontinuirano 2 mjeseca. Istodobno, podržava plug-and-play, odnosno kada se baterija isprazni možete ga uključiti u struju i odmah nastaviti sa radom.

Podaci

Model
BlackStone 3D
Boja
Srebrna
Snaga
5W
Napredne značajke
3D sustav trostrukih oštrica, prilagođavanje različitim oblicima lica, sklopiva oštrica za podrezivanje duže brade, ESM inteligentni sustav brijanja
Baterija
trajanje baterije do 90min, punjenje do 1 h
Dimenzije i težina
Dimenzije proizvoda: 5.3 x 5.3 x 15.5cm, težina: 0.139kg
Paket
1x brijač, 1x kabel za punjenje, 1x četka za čišćenje, 1x korisnički priručnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Enchen BlackStone brijači aparat - srebrni

Enchen BlackStone električni brijač s 3D sustavom trostrukih oštrica, prilagodljiv licu, sklopiva oštrica za podrezivanje duže brade, ESM inteligentni sustav za brijanje, snaga 5W, niska razina buke od 67 dB

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: