Najprodavanije

Enchen Boost mašinica za šišanje kose - crna

18,45 EUR
s PDV-om
0010050

mašinica za šišanje s podesivim nastavcima, 280W, 2 brzine rada, brzo punjenje, Type-C, ESM, LED indikator, buka do 55dB

Količina

Enchen Boost aparat za šišanje kose - crni

Mašina za šišanje ENCHEN BOOST omogućuje vam da ostanete sigurni kod kuće i brzo i jednostavno se ošišate. Uređaj je opremljen gumbom za fiksiranje duljine šišanja, ima keramičke oštrice koje su otprilike dvostruko tvrđe od običnih čeličnih a razina buke tijekom rada manja je od 55 db. Šišač za kosu s podesivim kliznim češljem omogućuje nekoliko duljina – od 3 do 21 mm, ali može se koristiti i bez nastavka (0,7 mm). S nano keramičkom glavom i izdržljivim oštrim oštricama pruža preciznost, zadovoljava potrebe različitih tipova kose i prikladan je za ravnu, kovrčavu i gustu kosu.

Uz snažni motor od 280W, uređaj nudi dvije razine brzine koje odgovaraju različitim tipovima kose. Uobičajena početna brzina je 4500 okretaja u minuti, pogodna za normalnu kosu. Pritiskom na prekidač nekoliko sekundi, mašinica će se prebaciti u turbo mod, čija je brzina 5800 okretaja u minuti pogodna za šišanje gušće kose.

Ugrađena punjiva baterija s priključkom Type-C osigurat će brzo punjenje i bežično korištenje, a LED indikator prikazuje status baterije, punjenje i snagu / brzinu rada.

ESM (Energy Smart Manager) tehnologija je "mozak" ENCHEN proizvoda. Ima dva velika modula za upravljanje energijom, koji jamče stabilan rad pri velikim brzinama bez blokiranja kose čak i kada je baterija slaba. Tijekom procesa punjenja ESM će aktivirati različite funkcije koje omogućuju produljenje vijeka trajanja baterije i osiguravaju sigurno punjenje. Istodobno, svjetlosni indikator će točno pokazati status baterije (niska, puni se ili 100% napunjena).

Mašinica za šišanje ENCHEN BOOST kompatibilna je s funkcijom brzog punjenja. Tako će za sat vremena razina baterije doseći od 0% do otprilike 90%, a za sat i pol punjenje će biti potpuno. Punjenje od jednog sata omogućuje korištenje mašinice cca 80 minuta (100% napunjenosti osigurava radno vrijeme od cca 90 minuta). Za jedno šišanje dovoljno je punjenje od otprilike 30 minuta.

Brand
Enchen
Model
Boost
Boja
Crna
Funkcije
mašinica za šišanje s podesivim nastavcima
Napredne značajke
280W, 2 brzine rada, brzo punjenje, Type-C, ESM, LED indikator, buka do 55dB
Baterija
brzo punjenje, do 90min autonomije pri punoj bateriji
Jamstvo
1 godina
Vrsta proizvoda osobne njege
Aparat za šišanje

Posebne reference

4 proizvoda u istoj kategoriji: