Enchen Sharp 3S mašinica za šišanje kose

Referenca: 000399

Cijena
99,00 Kn
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
103,95 Kn
s PDV-om

Enchen Sharp 3S bežična mašinica za šišanje kose, 7.300 okretaja po minuti, ESM inteligentni sustav, automatsko brušenje oštrice, raspon šišanja 1-20 mm, plug-and-play

Količina
Na skladištu

Enchen Sharp 3S šišač za kosu

Enchen Sharp 3S opremljen je motorom 300 od legure srebra i paladija, snage od 7.300 okretaja po minuti i ESM inteligentnim sustavom, koji donosi izuzetno glatko iskustvo. Lako i brzo šiša raznovrsnu kosu, bez zapinjanja.

Nakon određenog vremena korištenja, glava mašinice se automatski brusi, tako da nećete morati brinuti hoće li oštrice postati tupe zbog dugotrajnog korištenja.

Dijelovi koji dodiruju glavu mašinice i češlja zaobljeni su kako bi osigurali sigurnost i udobnost postupka šišanja. Glava mašinice sastoji se od oštrice u pokretu i statične oštrice. Suradnja oštrice koja se pomiče i statične oštrice podvrgnuta je strogom sigurnosnom dizajnu i ispitivanju, tako da kada mašinica za kosu radi, može sigurno doći u kontakt s glavom osobe za šišanje.

Mašinica za šišanje koristi dizajn češlja te šiša u rasponu od 1-20 mm kose. Jednostavna za upotrebu, mogu ju koristiti i osobe bez iskustava, samo prilagodite željenu duljinu šišanja i započnite sa šišanjem. 

ESM inteligentni sustav sadrži dva modula: upravljanje energijom i glavno upravljanje motorom, koji mogu osigurati rad velike brzine bez smanjivanja snage tijekom niske razine baterije. Tijekom postupka punjenja u ESM-u aktivira se više jamstava kako bi se produžio vijek trajanja baterije i osigurala sigurnost punjenja. Korisniku će se točno prikazivati status kada je baterija prazna, napunjena i potpuno napunjena te je za punjenje potrebno cca. 120 minuta.

Mašinica za šišanje podržava plug-and-play, što znači da ga možete koristiti i kada se baterija isprazni, samo ju priključite na napajanje i započnite s radom. Sharp 3S za punjenje koristi univerzalni USB koji se može povezati s uobičajenim uređajima kao što je powerbank, računalo i slično.

Oštrica mašinice lako se skida što omogućava učinkovito čišćenje i ispiranje.

Podaci

Brand
Enchen
Model
Sharp 3S
Snaga
5W, 7.300 okretaja po minuti
Napredne značajke
7.300 okretaja po minuti , ESM inteligentni sustav, automatsko brušenje oštrice, raspon 1-20 mm
Dimenzije i težina
Dimenzije: 45 x 180mm, težina: 400g
Paket
1 x mašinica za šišanje kose, 2 x nastavci, 1 x USB kabel, 1 x korisnički priručnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Enchen Sharp 3S mašinica za šišanje kose

Enchen Sharp 3S bežična mašinica za šišanje kose, 7.300 okretaja po minuti, ESM inteligentni sustav, automatsko brušenje oštrice, raspon šišanja 1-20 mm, plug-and-play

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: