Najprodavanije

ESKUTE Netuno električni bicikl - crni

1.325,90 EUR 9.989,99 Kn
s PDV-om
000893

ESKUTE Netuno električni bicikl, motor 36V 250W, 45Nm, baterija 36V 14.5Ah, autonomija do 100km*, brzina do 25km/h, mjenjač Shimano 7 brzina, gume Kenda K1027 27.5", nosivost do 125kg, LED zaslon

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

ESKUTE Netuno električni bicikl - crni

Tražite li pristupačan e-bicikl koji osigurava zabavnu vožnju uz odlične performanse? Tražite bicikl koji je dizajniran za urbana okruženja i koji je pogodan za sve one koji traže pouzdano i brzo prijevozno sredstvo koje omogućuje da pedalirate prema zelenijoj budućnosti uz manje zagađenja? U tom slučaju, predstavljamo vam potpuno novi ESKUTE Netuno, sportski eCity bicikl sa stražnjim motorom koji ćete rado svakodnevno voziti na učestalim gradskim relacijama ili tijekom fantastične zabave u offroad vožnji vikendima!

Eskute Netuno je izvrstan izbor za gradska putovanja, ali u isto vrijeme opremljen je gumama od 27.5" i vilicom za vožnju od 100mm što vam omogućuje da ga bez poteškoća vozite i izvan ceste! Dakle, ove su specifikacije dizajnirane kako bi vas s lakoćom prevezao preko neravnina i korijenja, grana i kamenja dok biciklirate offroad stazama.

Netuno pokreće Bafang G020 motor bez četkica snage od 250W te razvija maksimalni okretni moment od 45 Nm, dovoljno snažan da vam pruži laku i ugodnu vožnju ograničene brzine do 25km/h. No, uz motor, za električni bicikl od vitalne je važnosti - baterija. Kako bi osigurali pouzdane i visoke performanse, Eskute Netuno je opremljen visoko učinkovitom baterijom sa Samsung ćelijama. Dakle, bicikl pokreće snažna baterija od 36 V sa 14.5 Ah, ukupnog kapaciteta 522 Wh s kojom može postići do 100 km autonomije.*

Putno računalo Netuno nudi jednostavan pristup parametrima i praktično upravljanje funkcijama uz LED zaslon koji prikazuje trenutnu brzinu, ukupnu količinu km i ostale relevantne informacije. Eskute Netuno e-bicikli opremljeni su pametnim zaslonom nove generacije koji se može povezati s pametnim telefonom putem aplikacije ESKUTE.

Netuno vam omogućuje da bez puno napora uživate u vožnji bicikla, čak i nakon duže pauze ili ozljeda, a pogodan je i za svu stariju populaciju. Pomoć elektromotora dostupna je samo tijekom pedaliranja i dostupna je u 5 različitih razina od prve i najlakše do najsnažnije za ubrzanje i vožnju po zahtjevnim terenima. Uz potonju tu je i funkcija Walk Assist, korisna kada ne vozite bicikl već ga gurate pored sebe.

*Navedena autonomija postignuta je od strane proizvođača u idealnim uvjetima s vozačem od 70kg na ravnoj površini pri bicikliranju od 15km/h. Sama autonomija bicikla ovisna je o načinu korištenja, brzini, težini vozača, nagibu, podlozi, vrsti terena, vremenskim uvjetima i ostalim mogućim čimbenicima te se može razlikovati od navedenih podataka.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite Vaš električni bicikl. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenja, prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Kako biste osigurali dugi životni vijek baterije i spriječili oštećenja, ne ostavljajte uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti dulje vrijeme. Prilikom perioda dulje neaktivnosti, bateriju je potrebno napuniti 1x mjesečno a bicikl uvijek skladištite na temperaturi od najmanje 10°C.
  • Svi potrošni dijelovi spadaju pod redovno održavanje bicikla od strane kupca, stoga molimo sve kupce da odmah prilikom kupnje proizvoda dobro provjere žaruljice, ventile, gume, sajle, lanac, kočnice i vijke koji se učestalim korištenjem troše te nam se odmah jave ako su na navedenima uočili eventualne nepravilnosti.
  • Kupac je dužan održavati bicikl, redovito ga servisirati i koristiti u skladu s uputama. Neadekvatno skladištenje i korištenje bicikla mogu uzrokovati oštećenja ili smanjenje performansi koje jamstvo neće pokriti.
  • Zbog sigurnosti u prometu, redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.

Brand
ESKUTE
Model
ESKUTE Netuno
Boja
Crna
Snaga
36V 250W
Baterija
36V 14.5Ah
Jamstvo
1 godina

Posebne reference