Najprodavanije

ESKUTE Polluno električni bicikl - crni

9.690,00 Kn 1.286,08 EUR
s PDV-om
000894

ESKUTE Polluno električni bicikl, motor 36V 250W, 32Nm, baterija 36V 14.5Ah, autonomija do 100km*, brzina do 25km/h, mjenjač Shimano 7 brzina, gume Kenda 700C*45C, nosivost do 125kg, LED zaslon

Količina

Slični Proizvodi

ESKUTE Polluno električni bicikl - crni

Tražite li pristupačan e-bicikl koji će vam osigurati optimalnu gradsku vožnju uz odlične performanse? Tražite bicikl koji je dizajniran za urbana okruženja i koji je pogodan za sve one koji traže pouzdano i brzo prijevozno sredstvo koje omogućuje da pedalirate prema zelenijoj budućnosti uz manje zagađenja? U tom slučaju, predstavljamo vam potpuno novi ESKUTE Polluno, gradski unisex bicikl sa stražnjim motorom!

Eskute Polluno je izvrstan izbor za sva gradska putovanja, opremljen gumama Kenda 700C*45C od 27.5" vozačima će osigurati izvrsnu udobnost na svakodnevnim dugim ili kratkim relacijama.

Pokreće ga Bafang G010 motor bez četkica snage od 250W te razvija maksimalni okretni moment od 32 Nm, dovoljno snažan da vam pruži laku i ugodnu vožnju ograničene brzine do 25km/h.  Kako bi osigurali pouzdane i visoke performanse, Eskute Polluno je opremljen visoko učinkovitom baterijom sa Samsung ćelijama. Dakle, bicikl pokreće snažna baterija od 36 V sa 14.5 Ah, ukupnog kapaciteta 522 Wh s kojom može postići do 100 km autonomije.*

Putno računalo nudi jednostavan pristup parametrima i praktično upravljanje funkcijama uz LED zaslon koji prikazuje trenutnu brzinu, ukupnu količinu km i ostale relevantne informacije. Eskute Polluno e-bicikli opremljeni su pametnim zaslonom nove generacije koji se može povezati s pametnim telefonom putem aplikacije ESKUTE.**

Polluno vam omogućuje da bez puno napora uživate u vožnji bicikla, čak i nakon duže pauze ili ozljeda, a pogodan je i za svu stariju populaciju. Pomoć elektromotora dostupna je samo tijekom pedaliranja i dostupna je u 5 različitih razina od prve i najlakše do najsnažnije za ubrzanje i vožnju po zahtjevnim terenima. Uz potonju tu je i funkcija Walk Assist, korisna kada ne vozite bicikl već ga gurate pored sebe.

**APP trenutno nije dostupan za Android, no očekuje se uskoro. :)

*Navedena autonomija postignuta je od strane proizvođača u idealnim uvjetima s vozačem od 70kg na ravnoj površini pri bicikliranju od 15km/h. Sama autonomija bicikla ovisna je o načinu korištenja, brzini, težini vozača, nagibu, podlozi, vrsti terena, vremenskim uvjetima i ostalim mogućim čimbenicima te se može razlikovati od navedenih podataka.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite Vaš električni bicikl. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenja, prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Kako biste osigurali dugi životni vijek baterije i spriječili oštećenja, ne ostavljajte uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti dulje vrijeme. Prilikom perioda dulje neaktivnosti, bateriju je potrebno napuniti 1x mjesečno a bicikl uvijek skladištite na temperaturi od najmanje 10°C.
  • Svi potrošni dijelovi spadaju pod redovno održavanje bicikla od strane kupca, stoga molimo sve kupce da odmah prilikom kupnje proizvoda dobro provjere žaruljice, ventile, gume, sajle, lanac, kočnice i vijke koji se učestalim korištenjem troše te nam se odmah jave ako su na navedenima uočili eventualne nepravilnosti.
  • Kupac je dužan održavati bicikl, redovito ga servisirati i koristiti u skladu s uputama. Neadekvatno skladištenje i korištenje bicikla mogu uzrokovati oštećenja ili smanjenje performansi koje jamstvo neće pokriti.
  • Zbog sigurnosti u prometu, redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.

Brand
ESKUTE
Model
ESKUTE Polluno
Boja
Crna
Snaga
36V 250W
Baterija
36V 14.5Ah
Jamstvo
1 godina

Posebne reference