• Novo

Xiaomi Filter HEPA za Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro sivi

Referenca: 000169

229,00 Kn
s PDV-om

Xiaomi Mi Air 2 filter zraka za Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 / Pro

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU...

1.339,00 Kn Cijena

(EU) Pročišćivač zraka; brzina pročišćavanja: 380 m3/h; Maksimalna snaga: 38W; Senzor za kvalitetu zraka; Senzor temperature i vlage; OLED zaslon; kontrola aplikacijom

Filter za Xiaomi Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro sivi

Ultra gusti H-11 stupanjski HEPA filter koji filtrira do 99,3% PM0,25

Mi Air 2 pročišćivač zraka koristi ultra guste PP i PET HEPA filtere za hvatanje PM 2,5, polena i drugih "letećih" čestica, omogućavajući tako samo čist zrak. Učinkovito filtrira 99% PM 0.3 čestica i 99% PM 2,5 čestica

360 ° filtracija, četveroslojno učinkovito čišćenje

Četveroslojna filtracija i pročišćavanje visoke učinkovitosti koja se sastoji od pimarnog filtera, antimikrobnog premaza, EPA filtera i visokokvalitetnog aktivnog ugljena.

Primarni filter

Velike čvrstoće, otporan na savijanje, masti, kiseline, lužine i većinu otapala. Cilindrični oblik nudi 360 ° filtraciju prašine, dlaka i drugih krupnih čestica.

HEPA filter

HEPA (visoko efikasni filtar zraka) koristi se u bolnicama i laboratorijama za filtriranje mikročestica. Xiaomi Mi Air 2 filter koristi ultra gustu Toray PP da bi "uhvatio" PM2.5, PM0.3, pelud i ostale čestice koje se mogu udisati.

Kvalitetni aktivni ugljen

Aktivni ugljen apsorbira štetne plinove koje HEPA filter ne uspije filtrirati. Mi Air 2 pročišćivač zraka sastoji se od aktivnog ugljena koji se smatra najučinkovitijim u ovoj vrsti filtriranja. U kombinaciji s anti-formaldehidnom formulom uspješno uklanja i filtrira kemikalije poput formaldehida, benzena i amonijaka, kao i mirise i dim.

Apsorbira sve vrste mirisa i štetnih tvari

Renovacije i drugi zahvati u vašem domu mogu otpustiti tvari poput formaldehida, benzena i TVOC-a, koje u velikim količinama mogu biti štetne za zdravlje. Air 2 filter s aktivnim ugljenom apsorbira mnoge štetne tvari u sličnim okolnostima, pomažući očistiti dom i zdravlje vaše obitelji.

Praćenje korištenja u stvarnom vremenu

filteri se troše s vremenom i trebamo ih zamijeniti. Iskorišteni filteri koji se ne zamjenjuju više ne služe svojoj svrsi i ne zadržavaju čestice i štetne tvari te mogu uzrokovati sekundarno zagađenje. Čišćenje vodom ili usisivačem ne jamči rad filtera. Preporučujemo izmjenu filtera svakih 6 mjeseci ili ranije, ovisno o razini korištenja. Pomoću aplikacije Mi Home možete pratiti životni vijek filtra i primiti obavijest kad ga trebate promijeniti!

Značajke

Marka: Xiaomi

Sadržaj paketa: 1X filter

Boja: Crna

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
M8R-FLH
Boja
Crna
Dimenzije i težina
Dimenzije pakiranja: 30.8 x 21.2 x 21 cm; Težina: 1.1 Kg

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Filter HEPA za Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro sivi

Xiaomi Mi Air 2 filter zraka za Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 / Pro

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: