Najprodavanije

HIMO C26 električni bicikl - sivi

1.325,90 EUR 9.989,99 Kn
s PDV-om
000538

Električno potpomognuta vožnja; Motor 250W, Uklonjiva baterija od 10 Ah; Autonomija do 100km; Brzina do 25km/h; LCD zaslon; Prednje i stražnje svjetlo; Prednje i stražnje disk kočnice, Podesiva visina upravljača i sjedala; Podesiv prednji amortizer; Shimano mjenjač; Kenda pneumatici

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

HIMO C26 električni bicikl - sivi

Zahvaljujući novim standardima koje diktiraju smjernice za bolje i čišće sutra, možemo primijetiti sve veći porast upotrebe električnih bicikala. No, još uvijek malo modela namijenjeno je za svestranu upotrebu. HIMO C26 osmišljen je kako bi vam omogućio  brzo, učinkovito i energetski efikasno kretanje, bilo unutar gradske vreve ili tijekom jednostavne vožnje u prirodi.

Himo C26 može se pohvaliti izuzetnim motorom od 250W koji pruža najveću brzinu od 25 km/hvelikom baterijom autonomije do 100kmShimano 7S mjenjačemvektorskim upravljačemprednjim i stražnjim disk kočnicamaprednjim podesivim amortizerimazaštitom baterije te podesivom visinom sjedala i upravljača. Unutrašnjost samog motora dizajnirana je kako bi se povečao okretni moment i izlazna snaga te kako bi se optimizirala pretvorba energetske učinkovitosti te smanjilo trenje u praznom hodu i otpor u rikvercu.

Baterija od 10Ah je uklonjiva što vam omogućuje jednostavno punjenje, a osigurana je zasebnim ključem. Sastoji se od 52.186.650 ćelija s vijekom trajanja do 650 ciklusa i pružiti će vam impresivnu autonomiju do 100km u hibridnom načinu. Također, ako je unatoč impresivnoj autonomiji ipak uspijete isprazniti tijekom vožnje, možete je zamijeniti drugom, rezervnom, a dobro je znati i da ćete u slučaju potrebe C26 moći voziti kao običan bicikl, bez puno napora.*

HIMO C26 osmišljen je za što udobniju vožnju, zbog čega je opremljen sjedalom SR (Selle Royal), koje je presvučeno posebnom trodimenzionalnom gelskom strukturom, a RLV tehnologija integrira elastičnost, propusnost zraka, otpornost na vodu i udobnost, te posljedično doprinosi ugodnijem osjećaju tijekom vožnje na velike udaljenosti.

Na upravljaču ćete pronaći digitalni LCD zaslon koji vam omogućuje relevantne podatke o vožnji -  načinu vožnje, trajanju baterije, brzini, podacima o kilometraži i putovanju. 

Okvir novog C26 izrađen je od legure aluminija, a njegov trokutasti oblik profila omogućuje stabilniju i trajniju vožnju. Za sigurnost u prometu i noćnu vožnju, C26 ima ugrađeno prednje i stražnje svjetlo. Prednje i stražnje disk kočnice nude nevjerojatnu zaustavnu snagu, a sam proces kočenja je optimiziran pa ne morate brinuti da ćete prilikom kočenja spasti s bicikla. Također, na C26 električnom biciklu možete prilagoditi visinu sjedala i upravljača ali i podesiti prednje amortizere kako bi u slučaju sportske vožnje van grada pružili što bolju amortizaciju. Za što bolje prijanjanje i udobnost putovanja zaslužne su KENDA 26x2.125 pneumatici za različite podloge. Uz odlični Shimano 7 brzinski mjenjač, brzine ćete mijenjati jednostavno poput klasičnog bicikla.

Nominalna nosivost Himo C26 električnog bicikla je 100kg.

*Navedena autonomija postignuta je od strane proizvođača u idealnim uvjetima. Sama autonomija bicikla ovisna je o načinu korištenja, težini vozača, nagibu, podlozi, vrsti terena, vremenskim uvjetima i ostalim mogućim čimbenicima te se može razlikovati od navedenih podataka.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite Vaš električni bicikl. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenja, prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Kako biste osigurali dugi životni vijek baterije i spriječili oštećenja, ne ostavljajte uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti dulje vrijeme. Prilikom perioda dulje neaktivnosti, bateriju je potrebno napuniti 1x mjesečno a bicikl uvijek skladištite na temperaturi od najmanje 10°C.
  • Svi potrošni dijelovi spadaju pod redovno održavanje bicikla od strane kupca, stoga molimo sve kupce da odmah prilikom kupnje proizvoda dobro provjere žaruljice, ventile, gume, sajle, lanac, kočnice i vijke koji se učestalim korištenjem troše te nam se odmah jave ako su na navedenima uočili eventualne nepravilnosti.
  • Kupac je dužan održavati bicikl, redovito ga servisirati i koristiti u skladu s uputama. Neadekvatno skladištenje i korištenje bicikla mogu uzrokovati oštećenja ili smanjenje performansi koje jamstvo neće pokriti.
  • Zbog sigurnosti u prometu, redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.

 

Brand
HIMO
Model
HIMO C26
Boja
Siva
Snaga
250W, max 25 km/h
Baterija
10000mAh, 48V, autonomija do max 100km, vrijeme punjenja 5-6h
Dimenzije i težina
174 x 66 x 105cm, 25kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

1 proizvoda u istoj kategoriji: