InFace Sonic sredstvo za čišćenje lica - ljubičasta

Referenca: 000182

Cijena
229,00 Kn
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
240,45 Kn
s PDV-om

inFace sredstvo za čišćenje lica, zvučni motor, tehnologija zvučnih valova, 3 načina čišćenja, dubinsko čišćenje, smanjenje pora i bora, IPX7 vodootporna zaštita.

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

InFace Sonic sredstvo za čišćenje lica - ljubičasta

Uvodeći najnoviju tehnologiju za učinkovito i dubinsko čišćenje lica, zahvaljujući fantastičnom čistaču, vaša će koža biti čista, sjajna, s manje bora i, posljedično, manjim porama, kako bi zadovoljila i najzapaženije publiku. Željeli bi smanjiti bore na licu i spriječiti stvaranje novih, ovo je prava stvar za Vas.

Mijia InFce sredstvo za čišćenje lica ergonomski je dizajnirano s MCU procesorom, izuzetno snažnim zvučnim motorom, metalnim klatnom, fleksibilnom glavom četke i tehnologijom dvostrukog zvučnog vala, zahvaljujući ovim značajkama, sredstvo za čišćenje će vam pružiti smanjen pritisak na koži, temeljito čišćenje i oplemenjena i glatka tekstura vaše kože.

Vanjska strana samog sredstva za čišćenje zaštićena je debelim slojem osjetljivog medicinskog silikona, koji je okružen inovativnim segmentnim dizajnom u četiri boje i tri glavna dijela. Ovo sredstvo za čišćenje daje vam tri postupka čišćenja koji udovoljavaju različitim zahtjevima kože:

- precizan način čišćenja

- općenita metoda čišćenja

- metoda dubokog čišćenja

Vaš novi osnovni pribor opremljen je funkcijom čišćenja od 90 sekundi radi jednostavnije uporabe, kompatibilan je sa IPX7 vodootpojnim standardom, osigurava bezbrižno korištenje i pohranjivanje u vašoj kupaonici i jedan je od najisplativijih komunalnih programa jer ima malu potrošnju energije za kompletno 3 do 4 sata za punjenje baterije.

Iznenadite svoju kožu ovom inovativnim sredstvom za zadovoljstvo Vas i Vaše kože. Vaša koža će Vam biti zahvalna.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
MS-2000 Sonic
Boja
Ljubičasta
Materijal kućišta
Medicinski silikon
Baterija
Li-ionska baterija od 300mAh Vrijeme punjenja: 3-4 sata Punjenje: USB
Dimenzije i težina
Dimenzije: 80mm x 53mm x 30.4mm
Paket
1 x Sonic četkica 1 x USB kabel za punjenje
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

InFace Sonic sredstvo za čišćenje lica - ljubičasta

inFace sredstvo za čišćenje lica, zvučni motor, tehnologija zvučnih valova, 3 načina čišćenja, dubinsko čišćenje, smanjenje pora i bora, IPX7 vodootporna zaštita.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop