Najprodavanije

JIMMY H8 bežični usisavač

1.499,00 Kn 198,95 EUR
s PDV-om
000389

Jimmy H8, motor 500W, snaga usisavanja 160AW, LED zaslon, autonomija do 60min*, 4 načina rada

Količina

Slični Proizvodi

JIMMY H8 bežični usisavač

Jimmy H8 bežični usisavač odličan je za cjelovito čišćenje Vašeg doma. Jednostavan za korištenje, opremljen je digitalnim motorom bez četkica s impresivnom snagom od 500 W. Usisna snaga od 160 AW mu omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina, što osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijele kuće.

Moderan i ergonomski dizajn te praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog stava tijekom upotrebe, što će dodatno olakšati proces čišćenja.

Patentirani sustav "Horizontal Cyclone" povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja moguće prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava životni vijek usisavača. 

Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što olakšava organizaciju čišćenja. Uključena litijska baterija velikog kapaciteta 2500 mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 60 minuta (Eco)*. Baterija se može puniti dok je priključena na usisavač ili zasebno na držaču za bateriju.

Glavna rotacijska četka ima promjer od 50 mm kako bi se osiguralo temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine, te posebno dizajniranu strukturu koja sprječava da se ljudske ili životinjske dlake prilikom čišćenja zapetljaju oko rotirajuće četke. Idealan je izbor za kućanstva s kućnim ljubimcima! 

Jimmy H8 u paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina (glavna električna četka za pod, električna četka za madrac, 2-u-1 četka za kutove i udubine,  2-u-1 četka za presvlake, metalna cijev). Također baterija je odvojiva i možete je napuniti na zasebnom postolju za punjenje baterije, a kako bi vam uvijek bio pri ruci i spreman za upotrebu - možete ga montirati na zidni nosač.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
H8
Snaga
motor 500W, snaga usisavanja 160AW
Baterija
litijska baterija velikog kapaciteta 2500 mAh
Dimenzije i težina
715x220x210mm, 2.6 kg
Paket
1 x Metalna cijev 1 x ručni usisavač 1 x 2-u-1 alat za procjepe 1 x električna glava četke za pod 1 x 2-u-1 alat za tapeciranje 1 x električna glava četke za madrac 1 x punjač 1 x baterija 1 x punjač za baterije 1 x zidni punjač
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: