JIMMY H8 bežični usisavač

Referenca: 000389

Cijena
1.499,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Jimmy H8, motor 500W, snaga usisavanja 160AW, LED zaslon, autonomija do 60min*, 4 načina rada

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

JIMMY H8 bežični usisavač

Jimmy H8 bežični usisavač odličan je za cjelovito čišćenje Vašeg doma. Jednostavan za korištenje, opremljen je digitalnim motorom bez četkica s impresivnom snagom od 500 W. Usisna snaga od 160 AW mu omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina, što osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijele kuće.

Moderan i ergonomski dizajn te praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog stava tijekom upotrebe, što će dodatno olakšati proces čišćenja.

Patentirani sustav "Horizontal Cyclone" povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja moguće prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava životni vijek usisavača. 

Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što olakšava organizaciju čišćenja. Uključena litijska baterija velikog kapaciteta 2500 mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 60 minuta (Eco)*. Baterija se može puniti dok je priključena na usisavač ili zasebno na držaču za bateriju.

Glavna rotacijska četka ima promjer od 50 mm kako bi se osiguralo temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine, te posebno dizajniranu strukturu koja sprječava da se ljudske ili životinjske dlake prilikom čišćenja zapetljaju oko rotirajuće četke. Idealan je izbor za kućanstva s kućnim ljubimcima! 

Jimmy H8 u paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina (glavna električna četka za pod, električna četka za madrac, 2-u-1 četka za kutove i udubine,  2-u-1 četka za presvlake, metalna cijev). Također baterija je odvojiva i možete je napuniti na zasebnom postolju za punjenje baterije, a kako bi vam uvijek bio pri ruci i spreman za upotrebu - možete ga montirati na zidni nosač.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
H8
Snaga
Motor: 500W, Efektivna usisna snaga: 160AW (zračni vati), Usisni tlak: 25000Pa, Digitalni motor: 110.000 o / min Buka: 80dB
Napredne značajke
Spremnik za prašinu: 0,5 L
Baterija
7 dijelova, 2500mAh, litijska baterija velikog kapaciteta 25,2V / Vrijeme punjenja 4-5 sati
Dimenzije i težina
Dimenzija paketa: 715*220*210mm, Težina proizvoda: 1.49kg, Težina usisavača s cijevi i glavnom četkom:2.6kg, Težina paketa: 4.4kg
Paket
1x H8, 1x glavna električna četka za pod, 1x električna četka za madrac, 1x 2-u-1 četka za kutove i udubine, 1x 2-u-1 četka za presvlake, 1x metalna cijev, 1x baterija, 1x adapter, 1x postolje za punjenje baterije, 1x zidni nosač
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

JIMMY H8 bežični usisavač

Jimmy H8, motor 500W, snaga usisavanja 160AW, LED zaslon, autonomija do 60min*, 4 načina rada

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop