Najprodavanije

  • Snižena cijena

JIMMY H8 Flex - bežični usisivač (povrat od kupca)

Ušteda 30,00 EUR
239,00 EUR
s PDV-om
001081

Jimmy H8 Flex, snaga 550W, snaga usisavanja 185AW, LED svjetla, LED zaslon, baterija 7x2.5 Ah, autonomija do 65min*, 4 načina rada, automatska prilagodba brzine vrsti poda, metalna savitljiva cijev, dodaci za čišćenje, 2-u-1 zidni nosač

Povrat od kupca. Kutija je otvorena, uređaj je u potpunosti ispravan i u odličnom je stanju.

Količina

JIMMY H8 Flex - bežični usisivač (povrat ok kupca)

Povrat od kupca. Kutija je otvorena, uređaj je u potpunosti ispravan i u odličnom je stanju.

U ponudu nam je stigao novi Jimmy H8 Flex bežični usisavač - naslijednik popularne H8 klase bežičnih usisavača s dodatno poboljšanim performansama i dodatnim značajkama koje će čišćenje učiniti još jednostavnijim!

Odmah ćemo se osvrnuti na jednu od glavnih značajki novog H8 Flex usisavača - digitalni motor bez četkica koji će u kombinaciji s velikom baterijom razviti impresivnu usisnu snagu! Snage od sveukupno 550 W uz usisnu snaga od 185 AW omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina, što osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijele kuće. Također, potrebno je napomenuti kako za optimalne performanse čišćenja novi H8 Flex dolazi s mogućnosti automatske prilagodbe snage rada različitoj vrsti poda!

Za odličnu autonomiju zadužena je litijska baterija velikog kapaciteta 7x2.5Ah koja će pružiti mogućnost kontinuiranog usisavanja do 65 minuta* u Eco modu bez el. glave, dok će s njom autonomija biti impresivnih 45 minuta rada. Također, H8 Flex će vam pružiti autonomiju do 21 min. u turbo načinu (18 min. uz el. glavu) te impresivnih 11 min. maksimalno intenzivnog čišćenja u MAX modu! 

Kako biste temeljito očistili vaš dom, Jimmy je stvorio patentirani sustav "Horizontal Cyclone" koji povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja moguće prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava životni vijek usisavača.

Moderan ergonomski dizajn te praktična ručka tipična za Jimmy usisavače omogućuju vam održavanje pravilnog stava tijekom upotrebe, što će vam dodatno olakšati proces čišćenja. Također, za još lakše čišćenje pridodano je LED svjetlo uz kojega ćete osvijetliti i detaljnije očistiti i najskrovitije kutke poput onih ispod kauča, iza ormara i sl. Naravno, H8 Flex dolazi sa savitljivom cijevi uz koju ćete bez problema doprijeti do tih "skrivenih" kutaka.

Za dodatne informacije tu je ugrađeni LED zaslon koji će vam pružiti sve relevantne informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što dodatno olakšava samu organizaciju čišćenja.

Glavna rotacijska četka ima promjer od 50 mm kako bi se osiguralo temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine, te posebno dizajniranu strukturu koja sprječava da se ljudske ili životinjske dlake prilikom čišćenja zapetljaju oko rotirajuće četke. Idealan je izbor za kućanstva s kućnim ljubimcima! 

Jimmy H8 Flex u paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina (glavna električna četka za pod, električna četka za madrac, 2-u-1 četka za kutove i udubine,  2-u-1 četka za presvlake, meka četka, fleksibilna metalna cijev te fleksibilno crijevo). Također baterija je odvojiva, a kako bi vam uvijek bio pri ruci i spreman za upotrebu, možete ga montirati na 2-u-1 zidni nosač.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
H8 Flex
Boja
Siva
Snaga
Sveukupna snaga 550W, snaga usisavanja 185AW
Baterija
litijska baterija 7x2.5 Ah, do 65 minuta* u Eco modu bez el. glave, s el. glavom do 45 min, do 21 min (18 min) u Turbo, do 11min u MAX
Paket
1x H8 Flex, 1x Metalna savitljiva cijev, 1x 2-u-1 alat za procjepe, 1x električna glava četke za pod, 1x 2-u-1 alat za tapeciranje, 1x električna glava četke za madrac, 1x meka četka, 1x fleksibilno crijevo,1x punjač, 1x baterija, 1x zidni 2-u1 nosač
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: