Najprodavanije

JIMMY H8 Pro bežični usisivač

252,04 EUR
s PDV-om
429571

Jimmy H8 Pro, nazivna snaga 500W, 110 000 o/min, snaga usisavanja 160AW, LED zaslon, autonomija do 70min*, 4 načina rada, nastavci za čišćenje u paketu

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

JIMMY H8 Pro bežični usisivač

Jimmy H8 Pro bežični usisavač savršen je za čišćenje svih površina Vašeg doma. Jednostavan za korištenje, opremljen je digitalnim motorom bez četkica koji radi pri 110 000 o/min s impresivnom usisnom snagom! Nazivne snage od 500 W, usisna snaga od 160 AW mu omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina, što osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijele kuće.

Moderan i ergonomski dizajn te praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog stava tijekom upotrebe, što će dodatno olakšati proces čišćenja.

Patentirani sustav "Horizontal Cyclone" povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja moguće prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava životni vijek usisavača. 

Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što olakšava organizaciju čišćenja. Uključena litijska baterija velikog kapaciteta 3000 mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 70 minuta*. Baterija se može puniti dok je priključena na usisavač ili zasebno na držaču za bateriju.

Jimmy H8 Pro u Automatskom načinu rada može prepoznati različite tipove poda i prilagoditi radnu snagu za pametnije i učinkovitije čišćenje. Ovaj usisavač ima 4 načina rada: Eco za čišćenje tvrdih podova, Turbo za čišćenje tepiha, Max za čišćenje uz jaču snagu i Auto za automatsko podešavanje snage.

Glavna rotacijska četka ima promjer od 50 mm kako bi se osiguralo temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine, te posebno dizajniranu strukturu koja sprječava da se ljudske ili životinjske dlake prilikom čišćenja zapetljaju oko rotirajuće četke. Idealan je izbor za kućanstva s kućnim ljubimcima! 

Jimmy H8 Pro u paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina (glavna električna četka za pod, 2-u-1 četka za kutove i udubine, 2-u-1 četka za presvlake, električna četka za madrac, meka četka, rastezljivo crijevo, metalna cijev, konektor za različite kutove). Također, baterija je odvojiva i možete je napuniti na zasebnom postolju za punjenje baterije. Kako bi uvijek bio napunjen i spreman za upotrebu - možete ga držati na atraktivnom postolju za punjenje.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Vrsta zaslona
LED
Snaga
nazivna snaga 500W, 110 000 o/min, snaga usisavanja 160AW
Baterija
7 komada, 3000 mAh, litijska baterija velikog kapaciteta / vrijeme punjenja 4-5 sati
Dimenzije i težina
Veličina usisavača (D X Š X V): 1140 X 244 X 105 mm, Težina usisavača 2,62 kg,
Paket
1x crijevo 1x valjkasta četka 1x četka za prašinu 1x 2u1 kutna usisna mlaznica 1x 2u1 usisna mlaznica za presvlake 1x fleksibilno crijevo 1x fleksibilno crijevo 1x meka četka 1x adapter 1x stanica za punjenje 1x baterija 1x držač za punjenje baterije
Kapacitet
Posuda Za Prašinu: 0.5L
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference