• Snižena cijena

JIMMY JV53 bežični usisavač sivi (povrat od kupca)

Referenca: 365414-pov

Cijena
1.149,00 Kn
1.049,00 Kn Ušteda 100,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.049kn

Višenamjenska usisna snaga 2v1 , 125AW i  20kPa, motor 425W, autonomija usisavanja do 45min*, paket sa više četkica

Povrat od kupca, paket je otvoren, usisavač je provjeren i ispravan

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

JIMMY JV53 bežični usisavač sivi (povrat od kupca)

Povrat od kupca, paket je otvoren, usisavač je provjeren i ispravan

Usisavač Jimmy JV53 je usisivač u koji ćete se sigurno zaljubiti. Njegov dizajn omogućuje vam usisavanje stropova i zavjesa bez da se umorite.

Zahvaljujući svom multifunkcionalnom dizajnu, moći ćete koristiti nekoliko isporučenih četkica, ovisno o vrsti čišćenja koju želite, i prebaciti se na mali ručni usisavač na jednostavan način.

Dizajni usisavača bez kabela za napajanje nude maksimalnu udobnost tijekom usisavanja, posebno kada je potrebno očistiti prostorije raspoređene na više razina ili poda, čak i na stepenicama.

Snažni digitalni motor bez četkica

S trećom generacijom bez četkica digitalnih motora sa 100 000 okr / min. Snaga motora je 425W, usisavanje je 125AW, a učinkovitost motora je do 55%. Da bi se postigla ista učinkovitost usisavanja, duža i snažnija.

Četkica promjera 55 mm koja skuplja svu prašinu i čestice

Četkica od mekog i tvrdog vlakana od 55 mm može pokupiti svu prašinu i čestice, obrisati nečistoću i tragove i polirati pod za vrijeme čišćenja.

Visoko učinkovita HEPA filtracija, uz 99% učinkovitost odvajanja filtera, može učinkovito filtrirati sitnu prašinu i izbjeći sekundarno onečišćenje.

Ergonomsko oblikovani kut radilice od 65 ° i mala težina usisavača čine spoj ugodnijim za vrijeme čišćenja i zahtijevaju manje napora za nošenje usisavača.

Višenamjenski dizajniran

Brzo čisti sve prostore, za dom ili automobil.

Inovativna četka može očistiti sve vrste kose, vlasišta tijekom čišćenja.

Autonomija do 45 minuta*

Litijeva baterija velikog kapaciteta do 45 minuta dugog trajanja. Baterija se može izvaditi iz usisavača i zamijeniti je novom.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati ostećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

* autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
JIMMY JV53
Boja
Siva
Snaga
Motor: 425W Usisna snaga: 20kPa Učinkovita usisna snaga: 125AW Digitalni motor: 100.000 o / min Buka: 75dB
Baterija
10 x 2.5Ah / 54Wh litijska baterija Vrijeme punjenja: 4-5 sati
Dimenzije i težina
Težina paketa: 3,9 kg Dimenzije paketa (D x Š x V): 701x289x186mm, Težina proizvoda: 2,9 kg Dimenzije proizvoda (D x Š x V): 600 x 220 x 230 mm
Paket
1 x Usisavač 1 x Četka protiv prašine 1 x Podna četkica 1 x Četkica za kosu 1 x Metalno crijevo 1 x Stanica za punjenje 1 x Napajanje 1 x Baterija 1 x Vodič za korisnike
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

JIMMY JV53 bežični usisavač sivi (povrat od kupca)

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.049kn

Višenamjenska usisna snaga 2v1 , 125AW i  20kPa, motor 425W, autonomija usisavanja do 45min*, paket sa više četkica

Povrat od kupca, paket je otvoren, usisavač je provjeren i ispravan

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: