JIMMY WB55 ručni UV usisavač

Referenca: 372718

Cijena
549,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Ručni usisavač za uklanjanje grinja s UV-C sterilizatorom, 6W, snaga motora 600W, 62.000 okretaja u minuti, spremnik od 0.5l, dvostupanjska filtracija, patentirana četka, kabel za napajanje 5m, 78 dBA.

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

JIMMY WB55 ručni UV usisavač

Predstavljamo vam novo pojačanje u čišćenju vašeg doma - ručni usisavač JIMMY WB55 koji uklanja grinje uz funkciju sterilizacije. Zahvaljujući svojim brojnim prednostima, WB55 će postati nezaobilazan dodatak svakog doma! Kako JIMMY posebnu pozornost posvećuje kompaktnosti i fleksibilnosti svojih proizvoda, novi WB55 će vas također oduđeviti.

JIMMY WB55 je izvrstan usisavač s jakom ručkom i inovativnim ciklonski dizajnom za sakupljanje prašine u spremniku od 0.5l, koji može temeljitije odvojiti čestice prašine iz zraka i spriječiti začepljenje zračnih kanala, kako bi usisavaču pružio još stabilniji rad. Usisavač se može pohvaliti motorom od 62 000 o/min, jačine do 600W i dvostrukim filterom koji sprječava sekundarno onečišćenje i učinkovito uklanja razne alergene.

Ispod kućišta novog ručnog usisavača nalazi se posebno dizajniran UV-C LED sterilizator koji sa svojom snagom od 6W emitira ultraljubičaste zrake valne duljine 253.7 nm, što je dovoljno za uklanjanje 99% neželjenih bakterija i grinja. Studije su pokazale da ultraljubičaste zrake u rasponu od 20.000-50.000Hz djeluju samo na grinje i da su bezopasne za ljudsko tijelo.

Novi JIMMY WB55 koristi četkicu s spiralnim valjkom širine 45 mm / 245 mm s mekanim čekinjama i gumenim vrpcama, što mu omogućuje brzo i temeljito uklanjanje prljavštine, kose, dlaka kućnih ljubimaca, sitne prašine i druge prljavštine s bilo koje površine. Također, možete biti potpuno bezbrižni tijekom čišćenja jer spomenuti dizajn štiti površinu predmeta od eventualnog oštećenja prilikom usisavanja.

Kako bi udovoljio različitim potrebama čišćenja, novi JIMMY WB55 opremljen je s dva načina rada:
Jaki način - pogodan za posteljinu, madrace
Nježan način - pogodan za tanki pamuk, tkaninu, svilu.

Operativna glasnoća novog WB55 usisavača procjenjuje se na 78 dBA, te njime nećete smetati u svakodnevnim aktivnosti vaše obitelji.

Još jedna od posebno bitnih značajki je perivi dizajn. Samo čišćenje novog usisavača postat će praktičnije, tako da spremnik za prašinu možete lako ukloniti i oprati nakon svake upotrebe.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
WB55
Boja
Siva
Snaga
Motor: 600W; UV svjetiljka: 6W
Napredne značajke
Dvociklonska filtracija, UV-C sterilizacija, posuda za prašinu od 0.5l, razina buke do 78dB, kabel za napajanje 5m
Dimenzije i težina
410 x 338 x 253mm, 2.17kg
Paket
1x WB55 usisavač
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

JIMMY WB55 ručni UV usisavač

Ručni usisavač za uklanjanje grinja s UV-C sterilizatorom, 6W, snaga motora 600W, 62.000 okretaja u minuti, spremnik od 0.5l, dvostupanjska filtracija, patentirana četka, kabel za napajanje 5m, 78 dBA.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: