Najprodavanije

Kieslect Lady Smart Watch L11 - Rose gold

49,90 EUR
s PDV-om
000740

1,09” 2,5D TFT LCD zaslon osjetljiv na dodir 240x240 piksela, 9 sportskih načina rada, mjerač otkucaja srca, mjerač Sp02, push obavijesti, funkcija praćenja menstrualnog ciklusa, autonomija do 30 dana

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

Kieslect Lady Smart Watch L11 - Zlatno ružičasta ( rose gold )

Novi Kieslect L11 donosi niz korisnih funkcija - praćenje sportskih aktivnosti, praćenje spavanja, otkucaja srca, a njegove korisnice mogu se radovati i atraktivnom dizajnu.

Tijelo sata izrađeno je od aluminijske legure i presvučeno mat premazom, a cijeli izgled zaokružuje 2.5D zaobljenim rubom koji cijeloj strukturi dodaje eleganciju i jedinstven stil. Promišljen dizajn može se pohvaliti debljinom od 11 mm i lakih 21,9 grama težine, a njegov atraktivan izgled nadopunjuje metalni remen koji je udoban, lagan i vrlo jednostavan za ugradnju. Sprijeda je opremljen visokokvalitetnim 1,09 T TFT LCD zaslonom osjetljivim na dodir rezolucije 240 × 240 piksela.

Pametni sat L11 opremljen je svim senzorima potrebnim za praćenje vašeg zdravlja a namjena mu je usmjerena na bilježenje sportskih aktivnosti, spavanja, mjerenja otkucaja srca i oksigenacije krvi. Sat ima 9 unaprijed postavljenih sportskih načina s kojima ćete moći pratiti svoju tjelesnu aktivnost, a uključuje i nekoliko profesionalnih senzora uz pomoć kojih ćete biti u mogućnosti zabilježiti podatke i tako izvršiti analizu za poboljšanje svoje forme.

L11 također može vješto upravljati vašim osobnim planovima i koristiti vibrirajući podsjetnik kako bi vas obavijestio o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama ili obavijestima iz drugih aplikacija, uz napomenu da će vas uz push obavijesti podsjetiti na dugotrajnu neaktivnost, a možete upravljti štopericom, alarmom i ostalim mjeračima vremena. No, da će se sat zaista svidjeti svakoj ženi svjedoči i to što je opremljen funkcijom praćenja menstrualnog ciklusa.

Zahvaljujući ugrađenom optičkom senzoru VC32S za 24-satno praćenje otkucaja srca i nadograđenoj funkciji mjerenja SpO2, uz ovaj pametni sat steći ćete detaljniji uvid svoje zdravstveno stanje. 

Aplikacija za pametne telefone Kieslect kompatibilna je s Androidom 5.0  ili više, kao i iOS verzijom 9.0 ili više, a pametni sat se može povezati i putem Bluetootha 5.0. Konačno, novi L11 pokreće baterija od 180 mAh, koja će osigurati autonomiju u normalnom korištenju do 15 dana, a u ekonomičnom načinu rada do 30 dana.

Kako bi svaka žena mogla prilagoditi sat svom jedinstvenom stilu, ova nova ljepotica nudi vam i nekoliko različitih tema, odnosno izgleda samog brojčanika.

*Napomena: Prilikom tuširanja, odlaska u saunu, pranja ruku toplom vodom ili duljeg boravka u vodi skinite Vaš L11 sat! Visoke temperature i para, kao i boravak u vodi duže od 1h ili na dubini većoj od 2m, mogu oštetiti brtvu i narušiti vodootpornost te rezultirati kvarovima koji mogu poništiti jamstvo.

Brand
Kieslect
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

2 proizvoda u istoj kategoriji: