Najprodavanije

KingSmith WalkingPad K12 traka za hodanje

3.690,00 Kn 489,75 EUR
s PDV-om
000373

Traka za hodanje i trčanje, sklopiva ručka / pregrada, aluminijska legura, automatsko podešavanje brzine, daljinski upravljač sa zaslonom, kontrola aplikacijom.

Količina

Slični Proizvodi

KingSmith Walking Pad K12 pametna traka za hodanje

Nova pametna traka proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u održavanju kondicije unutar vašeg doma! 

Unaprijeđeni motor bez četkica izvrsno smanjuje buku i smanjuje potrošnju energije, dok lagana struktura od aluminijske legure čini traku još lakšom i čvršćom, pružajući nosivost do 100 kg.

K12 traka namjenjena je za hodanje i trčanje, ima ugrađenu ručku / pregradu  koja se može rasklopiti kako bi vam osigurala veću stabilnost. Ako sklopite ručku, brzina će se automatski ograničiti do 6km/h za lagano kretanje i hodanje. Kad ste raspoloženi za trčanje, rasklopite ručku i brzina će se automatski podesiti na mod trčanja do 12 km/h.

Također, traka ima ugrađeno automatsko podešavanje brzine do 9 km/h koje će prilagoditi brzinu vašim koracima. Traka će senzorima prepoznati poziciju korisnika te automatski prilagoditi brzinu.

Kako bi vam olakšala kontrolu prilikom vježbanja, traka je opremljena daljinskim upravljačem s LED zaslonom pomoću kojeg je moguće mijenjati brzinu te pauzirati ili mijenjati način rada. Na LED zaslonu biti će vam prikazani relevantni podaci, poput broja koraka, prijeđene udaljenosti, vrijeme vježbanja, brzine kretanja i potrošnje kalorija.

Traka je sklopiva i kompaktna, teži samo 33 kg i jednostavna za prenošenje i spremanje. Zahvaljujući debljini trake od samo 13,9 cm jednostavno je možete spremiti ispod kreveta, kauča ili slično. Također, za još jednostavnije i lakše premještanje iz jedne sobe u drugu, K12 traka ima ugrađene diskretne kotačiće koji neće smetati niti utjecati na samu vježbu.

Pomoću aplikacije, uvijek ćete pronaći relevantne informacije. Spojite se na aplikaciju i pregledajte podatke povijesti vježbanja - udaljenost, vrijeme, prosječna brzina i potrošene kalorije.

Traka je prikladna za osobe od 14 do 60 godina a pruža i mogućnost zaljučavanja za zaštitu djece. Također ima još i zaštitu od preopterećenja, automatsko stanje mirovanja (standby) za 10 minuta i prilagođeno ograničenje brzine.


Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
KingSmith WalkingPad K12
Funkcije
Traka Za Hodanje I Trčanje; Bez Ručke Do 6 Km/H, S Ručkom Do 12 Km/H, 100kg
Napredne značajke
Sklopiva Ručka, Automatsko Podešavanje Brzine, Aplikacija
Dimenzije i težina
Dimenzije S Rasklopljenom Ručkom: 148 X 79,2 X 106cm, Dimezije S Sklopljenom Ručkom: 153 X 79.2 X 13.9cm, Težina: 33kg
Paket
1 X WalkingPad K12, 1x Kabel Za Napajanje, 1x Daljinski Upravljač (Bez Baterije), 1x Korisnički Priručnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: