Najprodavanije

KingSmith WalkingPad MC21 traka za hodanje i trčanje

599,00 EUR 4.513,17 Kn
s PDV-om
001132

1.7" LED touch zaslon, Motor 918 W, 1.25 KS, hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h, sklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 15.5 cm debljine, upravljanje daljinskim upravljačem, aplikacijom, touch zaslonom ili automatski uz inteligentnu prilagodbu brzine

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

KingSmith Walking Pad MC21 pametna traka za hodanje i trčanje

Već je dobro znano da ćete redovitom vježbom pojačati mišićnu masu te pospješiti mentalno i fizičko zdravlje. No, posebno je praktično kad navedeno činite iz udobnosti vašeg doma. Baš zbog tog razloga pristigla nam je novost iz KingSmitha MC21 - traka za trčanje i hodanje uz koju ćete održati kondiciju unutar vašeg doma!

MC21 pokreće novi ultra tihi motor bez četkica od 918 W koji razvija snagu od čak 1.25 KS.  Uz novi atraktivni dizajn, implementiran je novi LED zaslon smješten na rukohvatu bez statičkog elektriciteta, kao i novi okvir aluminijske legure koji će uz posebno dizajniranu četveroslojnu traku dodatno prigušiti buku i osigurati optimalan doskok prilikom vježbanja.

Poput ostalih WalkingPad traka, MC21 posebno je razvijena kako bi se prilagodila što jednostavnijem vježbanju unutar vašeg doma - što ih uvelike razlikuje od tradicionalnih traka za trčanje. Dakle, uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora, no WalkingPad trake sadrže dvostruki sklopivi mehanizam u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. Time je osigurana mogućnost uspravnog skladištenja jer ćete sklopljenu traku od samo 15.5 cm širine jednostavno pospremiti bilo gdje i tako osloboditi prostor koji vam je inače namijenjen za vježbu.

Nosivosti 110kg, traka je namijenjena za hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h i možete je kontrolirati na tri načina. U ručnom načinu rada možete je kontrolirati pomoću touchscreen LED zaslona ili pomoću daljinskog upravljača. Također njome možete upravljati aplikacijom. U automatskom načinu rada, traka će se automatski prilagoditi brzini vaših koraka - automatski ubrzava kada se pozicionirate naprijed i automatski će usporiti dok se krećete prema stražnjem dijelu površine za trčanje. Također, EVA jastuci omekšavaju udarac na koljenima, a protuklizna traka za trčanje pružit će bolje prianjanje.  Iako je malih dimeznija sklopljenja, MC21 traka pružiti će vam ugodnu površinu gazišta od 1200x440mm.

Traka je opremljena i NFC modulom s kojim ćete moći uspostaviti savršenu vezu s vašim pametnim telefonom. Također ćete moći jednostavno povezati MC21 s njenom aplikacijom KS Fit i tako dobiti mnoge korisne savjete koji će vaš trening učiniti još produktivnijim.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
MC21
Boja
Siva
Vrsta zaslona
LED zaslon
Povezivanje
KS Fit aplikacija
Funkcije
hodanje i trčanje 0,5-10km/h, nosivost do 110kg
Napredne značajke
Napon napajanja: 220V, nominalna snaga: 918W
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 37,5 kg, dimenzije proizvoda: 1455*700*1070 mm (stojeći), 1025*700*155 mm (sklopljena), gazište: 1200 mm * 440 mm
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: