Najprodavanije

  • Snižena cijena

KingSmith WalkingPad R2 traka za hodanje i trčanje (povrat od kupca)

Uštedi 15%
594,15 EUR
s PDV-om
000602

Motor 918 W, 1.25 KS, hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h, sklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 16.5 cm debljine, LED zaslon, 3 mogućnosti upravljanja: daljinski upravljač, aplikacija ili automatski - inteligentna prilagodba brzine, antistatički rukohvat, podržan glasovni pomoćnik 

Povrat od kupca, uređaj je otvoren, isproban, u potpunosti je ispravan i u odličnom je stanju, vidljive su nešto manje ogrebotine nastale rukovanjem / transportom. Kutija je otvorena i vidljivi su znakovi transporta na njoj.

Količina

Slični Proizvodi

KingSmith Walking Pad R2 pametna traka za hodanje i trčanje (povrat od kupca)

Povrat od kupca, uređaj je otvoren, isproban, u potpunosti je ispravan i u odličnom je stanju, vidljive su nešto manje ogrebotine nastale rukovanjem / transportom. Kutija je otvorena i vidljivi su znakovi transporta na njoj.

Predstavljamo R2 - novu traku za hodanje i trčanje, nasljednicu popularne preklopne trake R1 PRO! Izuzev novog atraktivnog minimalističkog dizajna, R2 donosi poboljšanja i u samoj mehaničkoj strukturi. R2 sada pokreće novi ultra tihi motor bez četkica od 918 W koji razvija sangu od čak 1.25 KS. Implementiran je novi LED zaslon, novi dizajn rukohvata bez statičkog elektriciteta, kao i novi okvir aluminijske legure koji će uz posebno dizajniranu četveroslojnu traku dodatno prigušiti buku i osigurati optimalan doskok prilikom vježbanja.

Poput prethodnika, WalkingPad R2 traka posebno je razvijena kako bi se prilagodila što jednostavnijem vježbanju unutar vašeg doma - što ih uvelike razlikuje od tradicionalnih traka za trčanje. Dakle, uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora, no WalkingPad trake sadrže dvostruki sklopivi mehanizam u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. R2 je zadržala navedenu funkciju sklapanja, no unaprijeđen je i sam sustav kopči sklapanja kako biste je poslije vježbe uz pomoć dvostrukog preklopnog dizajna i diskretnih kotačića još lakše spremili. Time je osigurana mogućnost uspravnog skladištenja jer ćete sklopljenu traku od samo 16.5 cm širine jednostavno pospremiti bilo gdje i tako osloboditi prostor koji vam je inače namijenjen za vježbu. Iako je malih dimeznija sklopljenja, R2 traka pružiti će vam komforno gazište površine 120x44cm.

Nosivosti 110kg, traka je namijenjena za hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h i možete je kontrolirati na tri načina. U ručnom načinu rada možete je kontrolirati pomoću daljinskog upravljača. Također njome možete upravljati aplikacijom pri čemu je podržano korištenje glasovnog pomoćnika. U automatskom načinu rada, traka će se automatski prilagoditi brzini vaših koraka. Također, EVA jastuci omekšavaju udarac na koljenima, a protuklizna traka za trčanje pružit će bolje prianjanje.

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad R1 Pro ima dodanu sigurnosnu kopču i prednju ručku/pregradu. Ručka pruža dodatnu ravnotežu dok sigurnosna kopča djeluje kao gumb za zaustavljanje u nuždi.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Boja
Srebrna
Funkcije
traka za hodanje i trčanje; do max 10 km/h, nosivost 110kg
Napredne značajke
Sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija
Dimenzije i težina
rasklopljena: 145.2x72.2x130cm, sklopljena: 100x72x16.15cm, 36kg
Paket
1x traka za vježbanje
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: