Najprodavanije

Kugoo KIRIN S1 PRO električni sklopivi romobil - crni

2.799,00 Kn 371,49 EUR
s PDV-om
362116

Kugoo Kirin S1 PRO, baterija od 7.5Ah, motor snage 350W, autonomija do 30 km*, maksimalna brzina 30 km/h, nagib 15°, LED zaslon

Količina

Slični Proizvodi

Kugoo KIRIN S1 PRO električni sklopivi romobil - crni

KUGOO KIRIN S1 PRO novi je dodatak već dobro poznatoj Kugoo obitelji električnih romobila odličnog omjera performansi uz pristupačnu cijenu! Pokreće ga snažni motor od 350W koji će vam omogućiti maksimalnu brzinu od 30km/h uz mogućnost uspona na uzbrdice do 15°, dok će njegova velika baterija od 7.5Ah pružiti autonomiju do maksimalnih 30 km*.

Kroz 3 brzine, jednom tipkom ćete prilagoditi vožnju različitim uvjetima površine ceste, što vožnju u konačnici čini ugodnijom i sigurnijom. Prva brzina optimalna je za gradske gužve i u njoj ćete postići brzinu od 0-12km/h, u drugoj ćete postići brzinu do 20 km/h a u trećoj do 30 km/h. 8.0-inčne gume pružiti će vam snažno prianjanje na različitim površinama cesta, a za sigurnost u vožnji prvenstveno se brine dvostruki sustav kočnica - električna kočnica + mehanička kočnica.

LED zaslon omogućuje vam da u bilo kojem trenutku provjerite brzinu, kilometražu, vrijeme, snagu, bateriju, kao i sve za vožnju relevantne informacije.

Za veću sigurnost i vidljivost, Kugoo Kirin S1 opremljen je prednjim LED svjetlom, stražnjim svjetlom, gumenom podlogom i ručkama s gumama protiv klizanja, dok se za dodatnu udobnost tijekom vožne brinu prednji i stražnji amortizeri.

Napomena :

  • Ne vozite po kiši.
  • Ne vozite po mokrim i blatnjavim površinama.
  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* ovaj podatak je obavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je teško ponovno stvoriti ili susresti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tla, podlozi, nagibu tla, gumama, odrzavanju romobila, itd.

Brand
Kugoo
Boja
Crna
Snaga
350W
Baterija
7.5Ah
Jamstvo
1 godina

Posebne reference