Najprodavanije

LUCHIA Arturo električni bicikl - zeleni

1.299,00 EUR
s PDV-om
001120

Okvir od aluminijske legure, motor 36V 250W, brzina 25 km/h, autonomija do 60 km*, 6-brzinski Shimano mjenjač, ​​prednji i stražnji disk kočni sustav, uklonjiva litijska baterija, nosivost korisnika do 120 kg

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

LUCHIA Arturo električni bicikl - zeleni

Za bolje i čišće sutra, odlučite se za e-bicikl! Uz lagani aluminijski okvir i velike kotače,  LUCHIA Arturo je dizajniran za što lakšu i praktičniju gradsku vožnju. Pogoni ga odličan električni motor visokih performansi od 250 W koji osigurava maksimalnu ograničenu brzinu od 25 km/h.

Ovaj gradski e-bicikl je opremljen Shimano mjenjačem sa 6 brzinaamortiziranom prednjom vilicom i senzorom zakretnog momenta. Za razliku od Antares modela, unutar okvira nalazi se zamjenjiva 36V 10Ah baterija, s kojom možete putovati do maksimalnih 60 km*, a trebat će vam samo 5-6 sati da je potpuno napunite. Inteligentni LCD zaslon dostupan je na samom upravljaču, što vam omogućuje jednostavan pregled trenutne brzine, prijeđenih kilometara i drugih korisnih informacija o vašoj vožnji.

Za sigurnost u prometu, pobrinuti će se prednje i stražnje disk kočnice. Također, za sigurniju vožnju i danju i noću, bicikl je opremljen LED prednjim svjetlom te crvenim stražnjim svjetlom smještenim ispod sjedala. Kako je utilitarna svrga gradskog bicikla na prvome mjestu, Arturo je opremljen prednjim i stražnjim nosačima tereta - dovoljnima za svakodnevne potrebe.

Kako bi se optimalno prilagodio gradskim uvjetima, električni bicikl LUCHIA Arturo opremljen je gumama 700 x 38C dizajniranim za što bolje prianjanje uz cestu. Za što bolju udobnost tijekom vožnje, ovaj e-bicikl opremljen je sjedalom podesivim po visini, prekriveno posebnom trodimenzionalnom gel strukturom uz RLV tehnologiju za veću elastičnost, zračnu propusnost i otpornost na vodu. Navedeno ga čini udobnijim i pogodnim za vožnje na duge relacije. 

Maksimalna nosivost bicikla je 120kg

*Navedena autonomija postignuta je od strane proizvođača u idealnim uvjetima s vozačem od 70kg na ravnoj površini pri bicikliranju od 15km/h. Sama autonomija bicikla ovisna je o načinu korištenja, brzini, težini vozača, nagibu, podlozi, vrsti terena, vremenskim uvjetima i ostalim mogućim čimbenicima te se može razlikovati od navedenih podataka.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite Vaš električni bicikl. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenja, prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Kako biste osigurali dugi životni vijek baterije i spriječili oštećenja, ne ostavljajte uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti dulje vrijeme. Prilikom perioda dulje neaktivnosti, bateriju je potrebno napuniti 1x mjesečno a bicikl uvijek skladištite na temperaturi od najmanje 10°C.
  • Svi potrošni dijelovi spadaju pod redovno održavanje bicikla od strane kupca, stoga molimo sve kupce da odmah prilikom kupnje proizvoda dobro provjere žaruljice, ventile, gume, sajle, lanac, kočnice i vijke koji se učestalim korištenjem troše te nam se odmah jave ako su na navedenima uočili eventualne nepravilnosti.
  • Kupac je dužan održavati bicikl, redovito ga servisirati i koristiti u skladu s uputama. Neadekvatno skladištenje i korištenje bicikla mogu uzrokovati oštećenja ili smanjenje performansi koje jamstvo neće pokriti.
  • Zbog sigurnosti u prometu, redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.

Brand
Luchia
Model
Arturo
Boja
Zelena
Materijal kućišta
legura aluminija
Snaga
Snaga: 250W, najveća brzina: 25km/h
Napredne značajke
LCD zaslon za praćenje podataka, 6-brzinski Shimano mjenjač
Baterija
Nazivni napon: 36V 10A, Vrijeme punjenja: 5-6h, do 60km autonomije*
Dimenzije i težina
Dimenzije: 1800x630x1080mm, Težina: 24.5kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

1 proizvoda u istoj kategoriji: