Mi 20W bežični punjač za automobil

Referenca: 000311

Cijena
249,00 Kn
s PDV-om

Mi 20W bežični punjač za automibil, bežično Qi punjenje do 20W, infracrveni senzor, adapter od 27 W.

Količina
Na skladištu

Xiaomi Mi 20W bežični auto punjač i držač za mobite

Mi 20W praktični bežični punjač za automobil omogućuje bežično Qi punjenje do 20W. Osim kao punjač može se koristiti i kao držač, što omogućuje da pametni telefon možete puniti dok koristite preglednik ili navigaciju. Zahvaljujući osjetljivosti do 4 mm savršeno radi čak i kad je mobitel u maskici.

Kućište mu je izrađeno od visokokvalitetnog PC materijala te ima mogućnost podešavanja širine i odgovara većini pametnih telefona. Dizajniran je za pametne telefone maksimalne veličine 81,5 mm, odnosno za većinu telefona koji podržavaju bežično punjenje.

2.5D polirana staklena ploča sa atraktivnim svjetlosnim efektom i ugrađenim infracrvenim senzorom omogućava da kad se telefon približi držaču, kopče se automatski otvore i čvrsto hvataju telefon. Kada želite otpustiti svoj pametni telefon pritisnite bočnu tipku. 

Punjač je opremljen sustavom zaključavanja kako bi se spriječilo da se telefon pomiče tijekom vožnje. Možete ga zakrenuti za 360° kako biste postavili svoj pametni telefon prema želji i imali najbolju vidljivost.

Uz punjač je dostupan i adapter od 27 W što omogućuje punjenje pametnih telefona koji ne podržavaju bežično punjenje. Ne trebate kupovati zasebni adapter, samo uživajte u superbrzom punjenju, sa ili bez žica.

Punjač se može jednostavno i sigurno pričvrstiti na kontrolnu ploču ili druge putem ljepljivog nosača ili postavljanjem na ventilaciju pomoću držača. Ugrađeni metalni nosač omogućuje brzi prijenos topline i pasivno odvođenje topline.

Punjenje od 20 W kompatibilno je s Xiaomi 9 serijom koja će se napuniti od 0% do 45% za pola sata, a potpuno za 90 minuta.  Za veliku većinu novijih pametnih telefona, također je podržano brzo punjenje. Primjerice, izlaz brzog punjenja za Xiaomi Mix 3 je 10 W, a na Mix 2S, iPhone X i većinu ostalih mobilnih telefona, stopa brzog punjenja je 7,5 W.

Podaci

Brand
Xiaomi
Brand
WCJ02ZM
Boja
Crna
Materijal kućišta
PC Staklo
Povezivanje
bežično punjenje do max. 20W, punjenje putem adaptera od 27 W (USB-C)
Dimenzije i težina
Dimenzije: 117.2 x 73.4 x 91.7 mm, Težina 150 g
Paket
1 x Mi 20W bežični punjač, 1 x adapter, 1 x ljepljivi nosač, 1 x USB-A - USB-C kabel, 1 x korisnički priručnik
Jamstvo
6 mjeseci

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Mi 20W bežični punjač za automobil

Mi 20W bežični punjač za automibil, bežično Qi punjenje do 20W, infracrveni senzor, adapter od 27 W.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop